rawies2 Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #11 kfrkan dedi: Arkadaşın verdiği çözüm işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yaramaz. Yine de deneyin size kalmış.
kfrkan dedi: Arkadaşın verdiği çözüm işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yaramaz. Yine de deneyin size kalmış.
kfrkan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 30 Ağustos 2022 #12 rawies2 dedi: Gamepower gibi markalardan uzak durmanızı öneririm hocam. Arkadaşın da dediği gibi kronik sorunlu hocam. Genişletmek için tıkla... Yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Açıkçası son zamanlarda sorun yaşatmaya başladı. Monster K3 Pro nasıl bir klavye ileride almayı düşünüyorum.
rawies2 dedi: Gamepower gibi markalardan uzak durmanızı öneririm hocam. Arkadaşın da dediği gibi kronik sorunlu hocam. Genişletmek için tıkla... Yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Açıkçası son zamanlarda sorun yaşatmaya başladı. Monster K3 Pro nasıl bir klavye ileride almayı düşünüyorum.
rawies2 Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #13 kfrkan dedi: Yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Açıkçası son zamanlarda sorun yaşatmaya başladı. Monster K3 Pro nasıl bir klavye ileride almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam çok bilgim yok modeller hakkında iyi kötü vs. ama dedigim gibi Gamepower yarıda bırakır.
kfrkan dedi: Yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Açıkçası son zamanlarda sorun yaşatmaya başladı. Monster K3 Pro nasıl bir klavye ileride almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam çok bilgim yok modeller hakkında iyi kötü vs. ama dedigim gibi Gamepower yarıda bırakır.
kfrkan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 30 Ağustos 2022 #14 rawies2 dedi: Vallahi hocam çok bilgim yok modeller hakkında iyi kötü vs. ama dedigim gibi Gamepower yarıda bırakır. Genişletmek için tıkla... Bir daha zaten Gamepower alacağımı sanmıyorum. Sorunsuz kullandım açıkçası ama fiyat olarak avantajı kalmadı. Önerebileceğiniz klavye marka-modeli var mıdır?
rawies2 dedi: Vallahi hocam çok bilgim yok modeller hakkında iyi kötü vs. ama dedigim gibi Gamepower yarıda bırakır. Genişletmek için tıkla... Bir daha zaten Gamepower alacağımı sanmıyorum. Sorunsuz kullandım açıkçası ama fiyat olarak avantajı kalmadı. Önerebileceğiniz klavye marka-modeli var mıdır?