S SquashX Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:06 #1 PC açıldığında veya tak çıkar yaptığımda bozuk olan "A" tuşu spamlanıyor, sonra ise çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
PC açıldığında veya tak çıkar yaptığımda bozuk olan "A" tuşu spamlanıyor, sonra ise çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.914 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:17 #2 SquashX dedi: PC açıldığında veya tak çıkar yaptığımda bozuk olan "A" tuşu spamlanıyor, sonra ise çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam info verseydiniz keşke. Artı 0 Eksi
SquashX dedi: PC açıldığında veya tak çıkar yaptığımda bozuk olan "A" tuşu spamlanıyor, sonra ise çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam info verseydiniz keşke.
KS KS S SquashX Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:19 #3 Della.dd dedi: Hocam info verseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:27 Artı 0 Eksi
MasterCaution Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 66 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rütbeli Personel Dün 19:21 #4 Bende aynı sorun Razer Ornata klavyede oldu. Driver uygulamasını sıfırladım ve uygulamayı sildim, düzeldi. Artı 0 Eksi
Bende aynı sorun Razer Ornata klavyede oldu. Driver uygulamasını sıfırladım ve uygulamayı sildim, düzeldi.
KS KS S SquashX Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:28 #5 MasterCaution dedi: Bende aynı sorun Razer Ornata klavyede oldu. Driver uygulamasını sıfırladım ve uygulamayı sildim, düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kanka klavyeyi araştırdım da drıverı yok Artı 0 Eksi
MasterCaution dedi: Bende aynı sorun Razer Ornata klavyede oldu. Driver uygulamasını sıfırladım ve uygulamayı sildim, düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kanka klavyeyi araştırdım da drıverı yok