Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 3 Ağustos 2023 #11 Sentron dedi: Söylemeyi unutmuşum sabah klavyeye vurmuştum çok sert değil ama ondan olabilir mi? ( sağ tarafına vurdum enter tuşuna a tuşu sol tarafta) Genişletmek için tıkla... Sağdan vurdunuz diye sol taraf etkilenmeyecek diye bir şey yok. Birbirlerine bağlıysa etkilenebilir.
Sentron dedi: Söylemeyi unutmuşum sabah klavyeye vurmuştum çok sert değil ama ondan olabilir mi? ( sağ tarafına vurdum enter tuşuna a tuşu sol tarafta) Genişletmek için tıkla... Sağdan vurdunuz diye sol taraf etkilenmeyecek diye bir şey yok. Birbirlerine bağlıysa etkilenebilir.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 4 Ağustos 2023 #12 Batuhandn dedi: Sağdan vurdunuz diye sol taraf etkilenmeyecek diye bir şey yok. Birbirlerine bağlıysa etkilenebilir. Genişletmek için tıkla... Düzeltilemez mi? Tozdan olamaz mı?
Batuhandn dedi: Sağdan vurdunuz diye sol taraf etkilenmeyecek diye bir şey yok. Birbirlerine bağlıysa etkilenebilir. Genişletmek için tıkla... Düzeltilemez mi? Tozdan olamaz mı?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 4 Ağustos 2023 #13 Sentron dedi: Düzeltilemez mi? Tozdan olamaz mı? Genişletmek için tıkla... Temizlemeyi deneyin.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 4 Ağustos 2023 #14 Batuhandn dedi: Temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Şehir dışındayım eve dönünce temizleyeceğim umarım Switch bozulmamıştır bozulduysa yenisi gerekecek. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Batuhandn dedi: Temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Kanka temizledim hala a tuşu algılamıyor ve çift basıyor. Diğer tuşlarda da olmaya başladı. Son düzenleme: 5 Ağustos 2023
Batuhandn dedi: Temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Şehir dışındayım eve dönünce temizleyeceğim umarım Switch bozulmamıştır bozulduysa yenisi gerekecek. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Batuhandn dedi: Temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Kanka temizledim hala a tuşu algılamıyor ve çift basıyor. Diğer tuşlarda da olmaya başladı.