Katedralde Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #1 Bir anda başlat tuşum çalışmamaya başladı. Tıklıyorum tuşa ama hiçbir değişiklik olmuyor. "Tuş" çalışmıyor klavye üzerinde.
Bir anda başlat tuşum çalışmamaya başladı. Tıklıyorum tuşa ama hiçbir değişiklik olmuyor. "Tuş" çalışmıyor klavye üzerinde.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 11 Temmuz 2021 #2 FN + Windows yapmayı denediniz mi? Yanlışlıkla kilitlemiş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Katedralde Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #3 Denedim şimdi ama hala aynı. @EkmekArasiHDD sence format atsam düzelir mi? Artı 0 Eksi
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 11 Temmuz 2021 #4 Klavye portunu başka porta takın veya tuşu çıkarın cımbızla vs deneyin. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #5 Bazı modellerde Windows tuşunu kapatabiliyorsunuz. Bendeki A4 Tech X7 klavyede var mesela. Sizde de böyle bir tuş var mı? Artı 0 Eksi
Bazı modellerde Windows tuşunu kapatabiliyorsunuz. Bendeki A4 Tech X7 klavyede var mesela. Sizde de böyle bir tuş var mı?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #6 Katedralde dedi: Bir anda başlat tuşum çalışmamaya başladı. Tıklıyorum tuşa ama hiçbir değişiklik olmuyor. "Tuş" çalışmıyor klavye üzerinde. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini açın "başlat" hizmetini sonlandırın. Artı 0 Eksi
Katedralde dedi: Bir anda başlat tuşum çalışmamaya başladı. Tıklıyorum tuşa ama hiçbir değişiklik olmuyor. "Tuş" çalışmıyor klavye üzerinde. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini açın "başlat" hizmetini sonlandırın.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 11 Temmuz 2021 #7 Katedralde dedi: Denedim şimdi ama hala aynı. @EkmekArasiHDD sence format atsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam klavye sorunlu olabilir o halde. Sırf onun için format atmaya hiç değmez. Başka bir klavyeyle deneyin. Artı 0 Eksi
Katedralde dedi: Denedim şimdi ama hala aynı. @EkmekArasiHDD sence format atsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam klavye sorunlu olabilir o halde. Sırf onun için format atmaya hiç değmez. Başka bir klavyeyle deneyin.