Klavyedeki bazı tuşlar çok hassas

adem009

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde Hadron marka klavye var yakın zamanda değiştirecektim fakat bir süre idare etmem gerekiyordu ve geçen gün sorun ile karşılaştım ve beni aşırı gıcık etmeye başladı. Sorunum klavyede numpad 6 sayısının üzerinde elim hafif değse bile sürekli basmış olarak algılıyor ama basmıyorum klavyeyi laptopta denedim sorun yok ama masaüstünde sorun oluyor. Sebebi nedir sizce? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Membran bir klavye anladığım kadarıyla. Zamanla normal bir durum bu gibi takılmalar veya hassas tuşlar. Devre veya klavye içi yazılımında da problem olmuş olabilir. Numpad'de 6 tuşunu ya hiç kullanma ya da yanlışlıkla basıyorsan sök şimdilik o tuşu.

Tuşu çıkar hocam eğer hesap makinesiyle işin oluyorsa kablolu numpad alabilirsin.

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum numpad sayılarında pek işim olmuyor zaten ve anladığım kadarıyla artık klavyenin ömrü dolmuş gibi tuşu çıkarıp bir süre bu şekil idare edeceğim artık, tekrardan teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…