Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 10 Temmuz 2023 #1 Başlıkta yazdığım gibi, ne yapmam gerek?
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 10 Temmuz 2023 #2 Mert Göktuğ dedi: Başlıkta yazdığım gibi, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Anlamadım sorunu fotoğraf ile belirtir misin?
Mert Göktuğ dedi: Başlıkta yazdığım gibi, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Anlamadım sorunu fotoğraf ile belirtir misin?
Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 10 Temmuz 2023 #3 B tusuna basmak için v ye basmam gerekiyor bosluk için alt tuşuna. AMİDALA dedi: Anlamadım sorunu fotoğraf ile belirtir misin? Genişletmek için tıkla...
B tusuna basmak için v ye basmam gerekiyor bosluk için alt tuşuna. AMİDALA dedi: Anlamadım sorunu fotoğraf ile belirtir misin? Genişletmek için tıkla...
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.031 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Temmuz 2023 #4 D'ye basınca S mi yazıyor?
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #5 AMİDALA dedi: Anlamadım sorunu fotoğraf ile belirtir misin? Genişletmek için tıkla... Harflerin yeri kaymış demek istemiş galiba mesela s tuşuna basınca a yazıyor gibi.
AMİDALA dedi: Anlamadım sorunu fotoğraf ile belirtir misin? Genişletmek için tıkla... Harflerin yeri kaymış demek istemiş galiba mesela s tuşuna basınca a yazıyor gibi.
Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 10 Temmuz 2023 #6 Teru dedi: D'ye basınca S mi yazıyor? Genişletmek için tıkla... evet ama her tuş kaymadı
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 10 Temmuz 2023 #7 Mert Göktuğ dedi: evet ama her tuş kaymadı Genişletmek için tıkla... Tuşları çıkarıp baştan takmadın değil mi?
Mert Göktuğ dedi: evet ama her tuş kaymadı Genişletmek için tıkla... Tuşları çıkarıp baştan takmadın değil mi?
Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 10 Temmuz 2023 #8 AMİDALA dedi: Tuşları çıkarıp baştan takmadın değil mi? Genişletmek için tıkla... klavye daha yeni
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 10 Temmuz 2023 #9 Yıllar önce Toshiba laptop kullanırken böyle oluyordu, kapatıp açınca düzeliyordu, Windows'un dil ayarlarına bir bakmak lazım.
Yıllar önce Toshiba laptop kullanırken böyle oluyordu, kapatıp açınca düzeliyordu, Windows'un dil ayarlarına bir bakmak lazım.
D DoblosuOlanEnişte Megapat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #10 Hepsi kaymamış ona şaşırdım ilk defa duydum ilginç bir durum farklı bir bilgisayarda deneyin bir de aynı durum mevcut mu.
Hepsi kaymamış ona şaşırdım ilk defa duydum ilginç bir durum farklı bir bilgisayarda deneyin bir de aynı durum mevcut mu.