E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2019 #1 Merhaba, öncelikle kusura bakmayın hangi konu bölümüne açacağımı bilemedim. Klavyenin üstünde anlam veremediğim bir tuş var. Bu fn tuşunun sağınfa ve CTRL nin solunda bulunan tuş nedir ?
Merhaba, öncelikle kusura bakmayın hangi konu bölümüne açacağımı bilemedim. Klavyenin üstünde anlam veremediğim bir tuş var. Bu fn tuşunun sağınfa ve CTRL nin solunda bulunan tuş nedir ?
CruaLHawK Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 404 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2019 #2 Bildiğim kadarı ile farenin sağ tuşu ile aynı görevi yapıyor. Artı 0 Eksi
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2019 #3 CruaLHawK dedi: Bildiğim kadarı ile farenin sağ tuşu ile aynı görevi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
CruaLHawK dedi: Bildiğim kadarı ile farenin sağ tuşu ile aynı görevi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2019 #4 Evet, farenin sağ tıkı ile aynı işlevde. Bazı klavyelerde sağ tarafta bulunur ama yeri işlevini değiştirmiyor. Artı 0 Eksi
Evet, farenin sağ tıkı ile aynı işlevde. Bazı klavyelerde sağ tarafta bulunur ama yeri işlevini değiştirmiyor.