Klavyedeki "MR" Tuşu

itsAtaken

Kilopat
Arkadaşlar dün Logitech G105 aldım. Konusunu da açmıştım, bilenler çıkacaktır. Öncelikle klavye muhteşem, parayı hakediyor. 135 Tl'ye Vatan'dan aldım. Ama konu bu değil;

Klavyede bildiğiniz gibi 6 tane G tuşu ve 3 tane Set var. Yani 18 tane ayarlayabiliyoruz. Ama bu Set tuşlarının yanında bir de MR tuşu var. Bu diğerlerinden bağımsız çalışıyor ve kırmızı yanıyor. Bunun işlevi nedir ? Logitech'in özel yazılımında da bulamadım bunun ayarını.

Teşekkürler.

Şimdi benim M3 tuşumda, G tuşlarının işlevi oyuna göre. M2 tuşumda ise sekmeler arasında geçiş, kopyala yapıştır tarzı basit şeyler var. Oyuna girdiğimde M3'e basıyorum mesela. Hemen ayarlanıyor. Bu zaten profil olmuyor mu ?
Eh şimdi MR tuşu ne yapıyor ? Yani profilleri zaten yazılım ile M1-2-3'e kaydetmiyor muyuz ?

İşte bana bu cümlenin açık hali lazım. Nasıl kaydederiz, neler yaparız ?

Konuyu yeni gördüm. Hala yapamadıysan bende bilmiyordum araştırdım. Mesela M1' de G1 tuşuna kaydedeceğim. Önce M1' e geliyorum sonra MR tuşuna basıp G1 tuşuna basıyorum. Sonra kaydedeceğim şey örneğin Baran Durunesil. G1 tuşunu seçtikten sonra Baran Durunesil yazıyorum ve tekrar MR tuşuna basıyorum. Sonra M1 profilinde her G1' e bastığımda Baran Durunesil yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…