Frayzz Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar bu böyle bir yardım edin gitmiyor bir türlü kapatma yolu vs var mı? Dosya Ekleri Screenshot_173.png 29,1 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2024
KaanKalay2121 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 847 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 Frayzz dedi: Arkadaşlar bu böyle bir yardım edin gitmiyor bir türlü kapatma yolu vs var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer onun üstünde imleci tutuyorsan kapanmayabilir ona dikkat et. Bence en iyi ve garanti yöntem sistemi yeniden başlatmak. Artı 0 Eksi
Frayzz dedi: Arkadaşlar bu böyle bir yardım edin gitmiyor bir türlü kapatma yolu vs var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer onun üstünde imleci tutuyorsan kapanmayabilir ona dikkat et. Bence en iyi ve garanti yöntem sistemi yeniden başlatmak.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.958 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #3 Mouse imleciniz üstünde ise kapanmaz üstünde değilse ve kapanmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. İlk defa mı oluyor? Artı 0 Eksi
Mouse imleciniz üstünde ise kapanmaz üstünde değilse ve kapanmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. İlk defa mı oluyor?
KS KS Frayzz Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #4 YüzbaşıJohnPrice dedi: Mouse imleciniz üstünde ise kapanmaz üstünde değilse ve kapanmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. İlk defa mı oluyor? Genişletmek için tıkla... ilk defa olmuyor sürekli oluyor ve çözümünü yeniden başlatmak şuanda ama oyun esnasında cok rahatsız ediyor Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Mouse imleciniz üstünde ise kapanmaz üstünde değilse ve kapanmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. İlk defa mı oluyor? Genişletmek için tıkla... ilk defa olmuyor sürekli oluyor ve çözümünü yeniden başlatmak şuanda ama oyun esnasında cok rahatsız ediyor
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.958 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #5 Oyun oynarken Alt Tab attıktan sonra imleci orada bırakmayın çünkü benim bildiğim imleç oranın üzerinde durduğu sürece o kapanmıyor. Artı 0 Eksi
Oyun oynarken Alt Tab attıktan sonra imleci orada bırakmayın çünkü benim bildiğim imleç oranın üzerinde durduğu sürece o kapanmıyor.