Emirhan Uludağ Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 2 Yer bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #1 İlk önce konuyu yanlış açmışsam özür dilerim konuya gireyim. Arkadaşlar klavyedeki şu tuşlar çalışmıyor. Qweruıopaszx. Bide numpad tarafındaki çalışmaya numaralar 2580 ve yön tuşun sağ tarafı çalışmıyor. Yaptığım şeyler. Tuşları söküp temizledim içi açıp temzledim. Arkadaşlar klavye lack param şuan yok şan bi okul param var. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2014
İlk önce konuyu yanlış açmışsam özür dilerim konuya gireyim. Arkadaşlar klavyedeki şu tuşlar çalışmıyor. Qweruıopaszx. Bide numpad tarafındaki çalışmaya numaralar 2580 ve yön tuşun sağ tarafı çalışmıyor. Yaptığım şeyler. Tuşları söküp temizledim içi açıp temzledim. Arkadaşlar klavye lack param şuan yok şan bi okul param var.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Aralık 2014 #2 Yeni klavye edin. Çok pahalı değil. 5 TL'ye bile bulursun.