alperrersoy Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #1 RAM 32 SSD veya HDD modeli m2ssd Ekran kartı rtx5070 Asis TUF F16 RTX5070 i7 14650HX laptopumda oyunlarda klavyedeki ses kontrol tusuna basinca siyah ekran sorunu yasiyorum. Sorunun kanıt videosu bana ait. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Asis TUF F16 RTX5070 i7 14650HX laptopumda oyunlarda klavyedeki ses kontrol tusuna basinca siyah ekran sorunu yasiyorum. Sorunun kanıt videosu bana ait. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #2 G-Helper kurup dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS alperrersoy Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #3 HellFrozen dedi: G-Helper kurup dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Zaten cihazda g helper kurulu sorunu armory create oldugunu düşünüp silip bu uygulamayi kurmustum fakat sorun devam ediyor Artı 0 Eksi
HellFrozen dedi: G-Helper kurup dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Zaten cihazda g helper kurulu sorunu armory create oldugunu düşünüp silip bu uygulamayi kurmustum fakat sorun devam ediyor