Draksters Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Sorunu nasıl anlatacağımı bilmediğimden dolayı bir video bırakıyorum, en kısa sürede yardımcı olmaya çalışın çünkü klavye benim değil. Video Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Sorunu nasıl anlatacağımı bilmediğimden dolayı bir video bırakıyorum, en kısa sürede yardımcı olmaya çalışın çünkü klavye benim değil. Video
Cheshyre Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 499 Çözümler 7 Yer Ankara. Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE B450M S2H | RYZEN 5 5600 | ASUS DUAL RX 6600 | T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) 3200MHz CL16 | XPG Core Reactor 750W 80+ Gold | KINGSTON KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 1024GB Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 Draksters dedi: Sorunu nasıl anlatacağımı bilmediğimden dolayı bir video bırakıyorum, en kısa sürede yardımcı olmaya çalışın çünkü klavye benim değil. Video Genişletmek için tıkla... Space tuşunu çıkartıp tekrar taktınız mı? Takarken sağdan ve soldan iyicene bastırın.
Draksters dedi: Sorunu nasıl anlatacağımı bilmediğimden dolayı bir video bırakıyorum, en kısa sürede yardımcı olmaya çalışın çünkü klavye benim değil. Video Genişletmek için tıkla... Space tuşunu çıkartıp tekrar taktınız mı? Takarken sağdan ve soldan iyicene bastırın.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 Draksters dedi: Sorunu nasıl anlatacağımı bilmediğimden dolayı bir video bırakıyorum, en kısa sürede yardımcı olmaya çalışın çünkü klavye benim değil. Video Genişletmek için tıkla... Stablere oturmamış gibi. İki stabden de bastırın aynı anda.
Draksters dedi: Sorunu nasıl anlatacağımı bilmediğimden dolayı bir video bırakıyorum, en kısa sürede yardımcı olmaya çalışın çünkü klavye benim değil. Video Genişletmek için tıkla... Stablere oturmamış gibi. İki stabden de bastırın aynı anda.
Draksters Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 Cheshyre dedi: Space tuşunu çıkartıp tekrar taktınız mı? Takarken sağdan ve soldan iyicene bastırın. Genişletmek için tıkla... Evet birkaç kez denemiştim işe yaramadı
Cheshyre dedi: Space tuşunu çıkartıp tekrar taktınız mı? Takarken sağdan ve soldan iyicene bastırın. Genişletmek için tıkla... Evet birkaç kez denemiştim işe yaramadı