Klavyedeki tuşa sesli mesaj atama

Cr0wley

Hectopat
Arkadaşlar mesela bir Discord konuşmasında bir tuşa istediğimiz sesi ayarlayıp o tuşa bastığımızda ayarladığımız sesin karşı tarafa gitmesini sağlayan bir uygulama vardı. Fakat ismini unuttum bilen var mı? Mesela "Selamün Aleyküm" diye bir ses atıyoruz seçtiğimiz tuşa basınca atadığımız ses karşı tarafa gidiyor ama bir türlü bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mesela bir Discord konuşmasında bir tuşa istediğimiz sesi ayarlayıp o tuşa bastığımızda ayarladığımız sesin karşı tarafa gitmesini sağlayan bir uygulama vardı. Fakat ismini unuttum bilen var mı? Mesela "Selamün Aleyküm" diye bir ses atıyoruz seçtiğimiz tuşa basınca atadığımız ses karşı tarafa gidiyor ama bir türlü bulamadım.
Acaba programın adı Resanance olabilir mi?

Acaba programın adı Resanance olabilir mi?
Evet teşekkürler.
Fakat tek bir sorun var ben bu uygulamayı açtığımda izlediğim videonun veya oynadığım oyunun sesi bana değil mikrofona gidiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı