vehimli Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Bilgisayarımdaki bazı tuşlar değişik şeylere dönüşmüş. A ya basıyorum <ad yazıyor. D ye basınca da. E basıyorum qe yazıyor. Dosyaları silmeden sıfırla yaptım yine düzelmedi.
Bilgisayarımdaki bazı tuşlar değişik şeylere dönüşmüş. A ya basıyorum <ad yazıyor. D ye basınca da. E basıyorum qe yazıyor. Dosyaları silmeden sıfırla yaptım yine düzelmedi.
resay62 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 vehimli dedi: Bilgisayarımdaki bazı tuşlar değişik şeylere dönüşmüş. A ya basıyorum <ad yazıyor. D ye basınca da. E basıyorum qe yazıyor. Dosyaları silmeden sıfırla yaptım yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Redirecting Microsoft'un sitesi. Artı 0 Eksi
vehimli dedi: Bilgisayarımdaki bazı tuşlar değişik şeylere dönüşmüş. A ya basıyorum <ad yazıyor. D ye basınca da. E basıyorum qe yazıyor. Dosyaları silmeden sıfırla yaptım yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Redirecting Microsoft'un sitesi.
Yunus1176 Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 415 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Celeron G3930 4 GB RAM Lexar 120 GB SSD Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 Shift basılı kalmış olabilir kontrol edin. Artı 0 Eksi