Griffithh Centipat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #1 Merhaba, GeForce NOW'dan oyun oynamak için klavye mouse almıştım ama klavyede "W A S D" tuşları hariç her tuş çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba, GeForce NOW'dan oyun oynamak için klavye mouse almıştım ama klavyede "W A S D" tuşları hariç her tuş çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Ekim 2022 #2 Griffithh dedi: Merhaba, GeForce NOW'dan oyun oynamak için klavye mouse almıştım ama klavyede "W a s D" tuşları hariç her tuş çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Markası nedir klavyenin? Benim Rampage klavyemde de öyle olmuştu da.
Griffithh dedi: Merhaba, GeForce NOW'dan oyun oynamak için klavye mouse almıştım ama klavyede "W a s D" tuşları hariç her tuş çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Markası nedir klavyenin? Benim Rampage klavyemde de öyle olmuştu da.
Griffithh Centipat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Anlamadım. Markası nedir klavyenin? Benim Rampage klavyemde de öyle olmuştu da. Genişletmek için tıkla... Piranha gaming keyboard
Linux Kaymak dedi: Anlamadım. Markası nedir klavyenin? Benim Rampage klavyemde de öyle olmuştu da. Genişletmek için tıkla... Piranha gaming keyboard
İsa Kaan Güneş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 1.164 Çözümler 9 8 Ekim 2022 #4 Fn+W yapar mısın?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Ekim 2022 #5 Griffithh dedi: Piranha gaming keyboard Genişletmek için tıkla... FN + W tuşlarına basar mısınız? İsa Kaan Güneş dedi: Fn+W yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Ben diyecektim ...
Griffithh dedi: Piranha gaming keyboard Genişletmek için tıkla... FN + W tuşlarına basar mısınız? İsa Kaan Güneş dedi: Fn+W yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Ben diyecektim ...
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #6 İsa Kaan Güneş dedi: FN+W yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Doğum gününüz kutlu olsun.