Blue_Lightstrike Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #1 Yeni format attım. Klavyeden FN tuşları ile kapatmadım Windows tuşunu. CMD'ye şu komutları yazmayı denedim, çözülmedi: "SFC / SCANNOW", "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth", "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth"
Yeni format attım. Klavyeden FN tuşları ile kapatmadım Windows tuşunu. CMD'ye şu komutları yazmayı denedim, çözülmedi: "SFC / SCANNOW", "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth", "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth"
Murat C Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 731 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: 32 GB DDR5 CL 36 6000 MHz SSD: Samsung MZ-V9P1T0BW 990 PRO 1 TB Ekran kartı: GIGABYTE AERO 4080 16 GB Anakart: GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX V1.1 İşlemci: Intel Core i7-13700K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 6 Mart 2024 #2 internette bulduğum "windows answers" sitesindeki birkaç yolu deneyebilirsin Klavyede windows tuÅu çalıÅmıyor - Microsoft Q&A Windows tuÅu çalıÅmıyor acaba oyunlardan ya da güncelleÅtirmelerden mi kaynaklanıyor? answers.microsoft.com Artı 0 Eksi
internette bulduğum "windows answers" sitesindeki birkaç yolu deneyebilirsin Klavyede windows tuÅu çalıÅmıyor - Microsoft Q&A Windows tuÅu çalıÅmıyor acaba oyunlardan ya da güncelleÅtirmelerden mi kaynaklanıyor? answers.microsoft.com
KS KS Blue_Lightstrike Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #3 Murat C dedi: internette bulduğum "windows answers" sitesindeki birkaç yolu deneyebilirsin Klavyede windows tuÅu çalıÅmıyor - Microsoft Q&A Windows tuÅu çalıÅmıyor acaba oyunlardan ya da güncelleÅtirmelerden mi kaynaklanıyor? answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler ama gerek kalmadı kendi kendisine çözüldü. Artı 0 Eksi
Murat C dedi: internette bulduğum "windows answers" sitesindeki birkaç yolu deneyebilirsin Klavyede windows tuÅu çalıÅmıyor - Microsoft Q&A Windows tuÅu çalıÅmıyor acaba oyunlardan ya da güncelleÅtirmelerden mi kaynaklanıyor? answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler ama gerek kalmadı kendi kendisine çözüldü.
Murat C Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 731 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: 32 GB DDR5 CL 36 6000 MHz SSD: Samsung MZ-V9P1T0BW 990 PRO 1 TB Ekran kartı: GIGABYTE AERO 4080 16 GB Anakart: GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX V1.1 İşlemci: Intel Core i7-13700K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 6 Mart 2024 #4 Blue_Lightstrike dedi: Cevap için teşekkürler ama gerek kalmadı kendi kendisine çözüldü. Genişletmek için tıkla... Adına sevindim, geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Blue_Lightstrike dedi: Cevap için teşekkürler ama gerek kalmadı kendi kendisine çözüldü. Genişletmek için tıkla... Adına sevindim, geçmiş olsun.