Klavyeden bazı tuşlara basılınca başka tuşlara da basılmış gibi oluyor

TuranKomutan

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, şimdi şöyle:

• ESC -> F3 ile birlikte çalışıyor
  • " -> 3 ile birlikte çalışıyor
  • TAB -> E ile birlikte çalışıyor
  • CAPS -> S ile birlikte çalışıyor
  • SHIFT -> X ile birlikte çalışıyor
  • CTRL -> ALT tuşu ile birlikte çalışıyor
Mesela SHIFT'e basınca X yazıyor gibi. Sıvı teması olmadığı için bu konuyu açıyorum. Klavyenin içini söküp temizlememe rağmen bu şekilde devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı?

Not: Anlaşılmamış olabilir, detay isterseniz daha detaylı anlatırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_21.png
    Screenshot_21.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba arkadaşlar, şimdi şöyle:

• ESC -> F3 ile birlikte çalışıyor.
  • " -> 3 ile birlikte çalışıyor.
  • Tab -> e ile birlikte çalışıyor.
  • Caps -> s ile birlikte çalışıyor.
  • Shift -> X ile birlikte çalışıyor.
  • CTRL -> alt tuşu ile birlikte çalışıyor.
Mesela Shift'e basınca X yazıyor gibi. Sıvı teması olmadığı için bu konuyu açıyorum. Klavyenin içini söküp temizlememe rağmen bu şekilde devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı?

Not: Anlaşılmamış olabilir, detay isterseniz daha detaylı anlatırım.

Hocam yeni klavye alma zamanı gelmiş gibi.

Bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Eğer güvenli modda sorun çözülüyorsa, üçüncü taraf bir yazılım ya da virüs neden oluyor olabilir.

Benim E-YOOSO klavyemde de olmuştu da ya PC'yi resetleyince veya klavyeyi sıfırlayınca çözmüştüm, tam hatırlamıyorum hangisinin çözdüğünde. Sizin klavyenin sıfırlanmasını bulamadım, bazı kişiler FN+Tab demiş. İsterseniz o kombinasyona 10 saniye basılı tutarak deneyin veya klavyenizin sıfırlaması nasıl oluyor onu öğrenin varsa.
Belki kullanım kitapçığında falan yazabilir orayı kontrol ederim en kötü teknik destek ekibine mail atarım tuş için.

Klavyeyi başka cihazda, başka klavyeyi kendi bilgisayarında deneyerek sorunun nerede olduğunu bulabilirsin.
Mantıklı fakat şuan etrafımda farklı bir bilgisayar yok :(

Hocam yeni klavye alma zamanı gelmiş gibi.
Hayır hayır söyleme öyle şeyler 😂

Bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Eğer güvenli modda sorun çözülüyorsa, üçüncü taraf bir yazılım ya da virüs neden oluyor olabilir.
Bunu deneyeceğim mantıklı bir yöntem teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı