Klavyeden “cık cık” ses çıkması

NuCaKo38

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mekanik klavyemin space tuşundaki dengeleyicilerden yavaş basınca cık cık ses çıkarıyor sorunu nasıl düzeltebilirim? Garantiye göndermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuşun ortasına basınca böyle ses gelmiyor değil mi?

Space tuşunu sökünce üç tane çıkıntı var ortadaki mekanik anahtar onda sıkıntı yok iki tanede birbirine bağlı plastik dengeleyici var ondan çıkıyor ses. Demek istediğin space tuşu takılı halde ortasıysa ordan çıkmıyor kenarlarına basınca çıkıyor.

Galiba bu kronik bir sorun. Belki hafif yağlama işe yarar ama ne kadar etkili olur orası ayrı.

Yağlamayı denedim ama hemen altında kart var çok fazla damlatamıyorum karta giderse DİYO ama yağlamayı tekrar deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik/mekanik hisli klavyelerde, uzun veya geniş tuşlarda normalinden ince ses gelmesi normal bir durum.

Cooler Master Masterkey Lite L klavyemde de aynı sorun (gerçi pek sorun denmez) mevcut:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hissiyatta sorun yoksa takılmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…