Klavyelerde MS çok önemli mi?

@Xalay anlamıyorsun. Hepsi aynı fakat markaları farklı. Birisi bir üründen 100 TL kâr ederken diğeri 50 TL kâr ediyor. Diğer ürünlerde de garanti var. Haberin olsun. Neden bu kadar savunuyorsun? Benim önerdiğim klavyeler bunları ezip geçer. O kadar iyiyse al o zaman? Öneri istemenin anlamı ne yani?

öneri istedim ve yorumumu yapıp teşekkür ettim bence bu kadar yeterli

Adam haklı zaten Corsair klavye dandink, Logitech klavye dandik, AOC klavye dandik frishby Power Boost, Gamepower, everet gibi marka basanlar kaliteli.

Arkadaşlar siz hiç fiyat performans diye bir tabir duydunuz mu?

Bilek desteği

Ses tekerleği ile sizin önerdiklerinizden daha fazla özelliğe sahip tam anlamıyla dolu dolu bir klavye. Gamepower Rampage vs kopyası düşük malzeme kalitesi diyorsanız donanım arşivinin bu klavye ile ilgili bir uzun kullanım testi videosu var. Uzun kullanımda bile sorun çıkmadığına göre hatrı sayılır bir kalitesi var.

Philips sonuçta gidip garantiye de verebilirsin.

FSP'nin markası diyorsunuz. Şimdi NVIDIA gidip PSU üretse alır mısınız direk? FSP asıl işi PSU vs parçalar olan bir marka.

Ve ayrıyeten kalıplar aynı olabilir aynı farbikadan çıkmış olabilir ama ışıkları phlipsin özel ışıklarından bunu nasıl açıklayacaksınız?

PSU'ların dış metal kısmı aynı diye logo basıp satılıyor mu oluyor?

Hocam 4 sene sonra denk gelip istemsizce sinir krizi geçirdim böylelerine doktor kendi haline bırakın dedi prosedürünü uygulamak gerekiyor.

4 sene sonra konuyu hortlatdığım için özür dilerim ama cidden dayanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…