emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.423 Makaleler 3 Çözümler 58 25 Aralık 2020 #1 Sorunum şöyle; "merhhabba aarrkakaadaaşlaarrrr klavvyeyem çift basıyyorr" daha dün gece sorunsuz çalışıyordu. Yapışkan tuşlar kapalı, aniden oluşan bir sorun.
Sorunum şöyle; "merhhabba aarrkakaadaaşlaarrrr klavvyeyem çift basıyyorr" daha dün gece sorunsuz çalışıyordu. Yapışkan tuşlar kapalı, aniden oluşan bir sorun.
PoyrazKarayel Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 66 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #2 Farklı bir USB portuna takıp denediniz mi?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.423 Makaleler 3 Çözümler 58 25 Aralık 2020 #3 PoyrazKarayel dedi: Farklı bir USB portuna takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Alakası var mı bilmiyorum ama sürekli internetim gitmeye başladı. Bağlantısı olabilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
PoyrazKarayel dedi: Farklı bir USB portuna takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Alakası var mı bilmiyorum ama sürekli internetim gitmeye başladı. Bağlantısı olabilir mi ?