afsrsamet Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #1 Oyunlara giriyorum ardından klavyem her tuşa en az 2 kez basıyor. Oyunları kapatıyorum, sorun düzeliyor. Her oyunda böyle. Ne yapmalıyım?
Oyunlara giriyorum ardından klavyem her tuşa en az 2 kez basıyor. Oyunları kapatıyorum, sorun düzeliyor. Her oyunda böyle. Ne yapmalıyım?
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 27 Ekim 2020 #2 İlk defa böyle sorun gördüm yeni mi aldınız klavyeyi.
afsrsamet Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #3 375960 dedi: İlk defa böyle sorun gördüm yeni mi aldınız klavyeyi. Genişletmek için tıkla... evet daha yeni bak şu an düzgün yazıyor bir oyuna girsem bozuluyor direkt çift basıyor
375960 dedi: İlk defa böyle sorun gördüm yeni mi aldınız klavyeyi. Genişletmek için tıkla... evet daha yeni bak şu an düzgün yazıyor bir oyuna girsem bozuluyor direkt çift basıyor
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 27 Ekim 2020 #4 Bence iade edin fişi yanınızda ise.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 27 Ekim 2020 #5 afsrsamet dedi: Oyunlara giriyorum ardından klavyem her tuşa en az 2 kez basıyor. Oyunları kapatıyorum, sorun düzeliyor. Her oyunda böyle. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Klavyeniz nedir?
afsrsamet dedi: Oyunlara giriyorum ardından klavyem her tuşa en az 2 kez basıyor. Oyunları kapatıyorum, sorun düzeliyor. Her oyunda böyle. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Klavyeniz nedir?
afsrsamet Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #6 PustiPowerV2 dedi: Klavyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... HADRON Led Işıklı Oyuncu Klavyesi Usb Multimedia Mekanik Hisli Hd863 Enahsen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HADRON Led Işıklı Oyuncu Klavyesi Usb Multimedia Mekanik Hisli Hd863 Enahsen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu klavye alalı 12 gün olmuş.
PustiPowerV2 dedi: Klavyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... HADRON Led Işıklı Oyuncu Klavyesi Usb Multimedia Mekanik Hisli Hd863 Enahsen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HADRON Led Işıklı Oyuncu Klavyesi Usb Multimedia Mekanik Hisli Hd863 Enahsen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu klavye alalı 12 gün olmuş.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 27 Ekim 2020 #7 afsrsamet dedi: HADRON Led Işıklı Oyuncu Klavyesi Usb Multimedia Mekanik Hisli Hd863 Enahsen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HADRON Led Işıklı Oyuncu Klavyesi Usb Multimedia Mekanik Hisli Hd863 Enahsen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu klavye alalı 12 gün olmuş. Genişletmek için tıkla... İade edebiliyorsanız zaman kaybetmeden edin.
afsrsamet dedi: HADRON Led Işıklı Oyuncu Klavyesi Usb Multimedia Mekanik Hisli Hd863 Enahsen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HADRON Led Işıklı Oyuncu Klavyesi Usb Multimedia Mekanik Hisli Hd863 Enahsen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu klavye alalı 12 gün olmuş. Genişletmek için tıkla... İade edebiliyorsanız zaman kaybetmeden edin.