Sheudoww Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 11 16 Haziran 2020 #1 İyi akşamlar dilerim. Dün aldığım klavyede A tuşu çalışmıyor fakat CTRL'a yapınca vs çalışıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Shift + A falan yapınca çalışıyor. Normal basınca çalışmıyor. Kopyala yapıştır ile yazdım A'ları. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
İyi akşamlar dilerim. Dün aldığım klavyede A tuşu çalışmıyor fakat CTRL'a yapınca vs çalışıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Shift + A falan yapınca çalışıyor. Normal basınca çalışmıyor. Kopyala yapıştır ile yazdım A'ları.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 16 Haziran 2020 #2 Yapışkan tuşlar açık olabilir mi? Artı 0 Eksi
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 16 Haziran 2020 #3 Key-Test - keyboard test online Check the keyboard in the browser en.key-test.ru Basılı kalan bir tuş olabilir kontrol edin. Artı 0 Eksi
Key-Test - keyboard test online Check the keyboard in the browser en.key-test.ru Basılı kalan bir tuş olabilir kontrol edin.
KS KS Sheudoww Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 11 16 Haziran 2020 #4 Lee Yubin dedi: Key-Test - keyboard test online Check the keyboard in the browser en.key-test.ru Basılı kalan bir tuş olabilir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Tüm tuşlar çalışır vaziyette. Orda da çalışıyor fakat yazarken çalışmıyor. Megaton dedi: Yapışkan tuşlar açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşları bilgisayarı aldığım gibi kapattım. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Key-Test - keyboard test online Check the keyboard in the browser en.key-test.ru Basılı kalan bir tuş olabilir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Tüm tuşlar çalışır vaziyette. Orda da çalışıyor fakat yazarken çalışmıyor. Megaton dedi: Yapışkan tuşlar açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşları bilgisayarı aldığım gibi kapattım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 16 Haziran 2020 #5 Sheudoww dedi: tuşlar çalışır vaziyette Genişletmek için tıkla... Tuşlar çalışıyor mu diye demedim basılı duran bir tuş var mı yok mu?? Ne bileyim FN ALT GR falan.. Artı 0 Eksi
Sheudoww dedi: tuşlar çalışır vaziyette Genişletmek için tıkla... Tuşlar çalışıyor mu diye demedim basılı duran bir tuş var mı yok mu?? Ne bileyim FN ALT GR falan..
KS KS Sheudoww Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 11 16 Haziran 2020 #6 Lee Yubin dedi: Key-Test - keyboard test online Check the keyboard in the browser en.key-test.ru Basılı kalan bir tuş olabilir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bir şey farkettim A'y basınca mavi olmuyor ama basılıyor Lee Yubin dedi: Tuşlar çalışıyor mu diye demedim basılı duran bir tuş var mı yok mu?? Ne bileyim FN ALT GR falan.. Genişletmek için tıkla... Basılı bir tuş yok. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Key-Test - keyboard test online Check the keyboard in the browser en.key-test.ru Basılı kalan bir tuş olabilir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bir şey farkettim A'y basınca mavi olmuyor ama basılıyor Lee Yubin dedi: Tuşlar çalışıyor mu diye demedim basılı duran bir tuş var mı yok mu?? Ne bileyim FN ALT GR falan.. Genişletmek için tıkla... Basılı bir tuş yok.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 16 Haziran 2020 #7 Sheudoww dedi: A'y basınca mavi olmuyor ama basılıyor Genişletmek için tıkla... Basınca mavi olması gerekiyor ama mavi olmadan nasıl basılıyor anlamadım cidden. Tek başınayken o sitede de mi A'ya basılamıyor demek istediniz? Artı 0 Eksi
Sheudoww dedi: A'y basınca mavi olmuyor ama basılıyor Genişletmek için tıkla... Basınca mavi olması gerekiyor ama mavi olmadan nasıl basılıyor anlamadım cidden. Tek başınayken o sitede de mi A'ya basılamıyor demek istediniz?
KS KS Sheudoww Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 11 16 Haziran 2020 #8 Lee Yubin dedi: Basınca mavi olması gerekiyor ama mavi olmadan nasıl basılıyor anlamadım cidden. Tek başınayken o sitede de mi A'ya basılamıyor demek istediniz? Genişletmek için tıkla... A'ya basabiliyorum fakat mavi olmuyor. Video çekip YouTube'ye yükleyebilirim isterseniz. Lee Yubin dedi: Basınca mavi olması gerekiyor ama mavi olmadan nasıl basılıyor anlamadım cidden. Tek başınayken o sitede de mi A'ya basılamıyor demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Basınca mavi olması gerekiyor ama mavi olmadan nasıl basılıyor anlamadım cidden. Tek başınayken o sitede de mi A'ya basılamıyor demek istediniz? Genişletmek için tıkla... A'ya basabiliyorum fakat mavi olmuyor. Video çekip YouTube'ye yükleyebilirim isterseniz. Lee Yubin dedi: Basınca mavi olması gerekiyor ama mavi olmadan nasıl basılıyor anlamadım cidden. Tek başınayken o sitede de mi A'ya basılamıyor demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 16 Haziran 2020 #9 Cidden çok ilginç benim aklıma bir şey gelmiyor, umarım yardımcı olabiliecek birisi konunuzu görür. @HABAR @Jira @BERWAR @Caner Uncu @Mithat Berhan @enes.wtp @Motionless IN White Artı 0 Eksi
Cidden çok ilginç benim aklıma bir şey gelmiyor, umarım yardımcı olabiliecek birisi konunuzu görür. @HABAR @Jira @BERWAR @Caner Uncu @Mithat Berhan @enes.wtp @Motionless IN White
KS KS Sheudoww Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 11 3 Temmuz 2020 #10 A tuşu çalışmaya karar verdi herhalde, bir anda büyülü bir şekilde çalışmaya başladı bu gün. Artı 0 Eksi