SadLinux Hectopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 8 23 Şubat 2020 #1 Klavyemdeki ı tuşu çalişmiyor. Başka bilgisayarda takip denedim sadece bu bilgisayarda olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2020
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 23 Şubat 2020 #2 SadLinux dedi: Klavyemdeki ı tuşu çalişmiyor. Başka bilgisayarda takip denedim sadece bu bilgisayarda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Alt çubuktan sağ altta TUR ya da ENG yazan bir buton olacak. Ona basın ve oradan TUR'u seçin. Artı 0 Eksi
SadLinux dedi: Klavyemdeki ı tuşu çalişmiyor. Başka bilgisayarda takip denedim sadece bu bilgisayarda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Alt çubuktan sağ altta TUR ya da ENG yazan bir buton olacak. Ona basın ve oradan TUR'u seçin.
iamcheriour Decapat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Alt çubuktan sağ altta TUR ya da ENG yazan bir buton olacak. Ona basın ve oradan TUR'u seçin. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Alt çubuktan sağ altta TUR ya da ENG yazan bir buton olacak. Ona basın ve oradan TUR'u seçin. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı.