Klavyeme maden suyu döküldü

Egqe

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Elmalı soda içerken mekanik klavyeme maden suyu dokuldu. Saç kurutma makinesinden soguk hava ufleyip kuruttum, içindeki suyu akittim. Bezle sildim, klavyeyi ilk taktigimda rastgele tuslara basiyordu. Biraz daha soguk hava ile duzeldi ama Caps Lock tusu calismyor, ne yapmam lazim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nemli bezle dikkatli bir şekilde tekrar silip açık bırakın hocam başka ne yapılır bilemiyorum. İnşallah çalışır. Şekerli ürünler direkt etki ediyor elektronik cihazlara, normal bir su dökülse şekerli bir sıvı kadar etkilemez.

Rahat 10 kere içecek dökmüşümdür, tüm tuşları söküp yıkamıştım, içlerine tek tek kolonya döküp tekrar takmıştım, dediğin gibi başlarda şeker olduğu için yavaş basma ya da rastgele basma oluyor, zamanla geçiyor, bozulsun diye duş aldırdım klavye çalışmadı, 3 hafta sonra çalıştı, kolonya yerine klavyeler için özel sıvı dökebilirsin, adını unuttum, arkadaşlar daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…