Arkadaşlar merhaba Razer Chroma klavyem var. Arkadaştan kaldı fakat "a" Tuşu çalışmıyor. Sistemsel bir hata var. Keyboard check yaptığımda sadece "a" Harfi çalışmıyor. Bu tamir edilebilir mi? Sizce ne yapmalıyım? Sonuçta 600 liralık bir klavye sadece bir harften dolayı çöpe atmak istemiyorum.
Aynen öyle olabilir. Benim klavyemin D tuşu bozulmuştu misafir çocuğu oynuyordu yere falan atıyordu. Sonra bir takayım dedim düzelmiş. İçinde büyük ihtimal toz falan kaçmıştır. Oynarken de çıkartmış herhalde.
Buyuk ihtimalle lehimi kirilmistir. Icini tamamen acip incelemeniz gerekiyor, hatta klavyenin icini acip arkali onlu buraya atin. Bir bakalim sorun ne olabilir?
Arkadaşlar bu arada a harfinin renkleri yanıyor onda herhangi bir sıkıntı yok
Ayrıca daha resim isterseniz atabilirim arkadaşlar yeter ki çözümünü bulalım
A'nin oldugu kisimlari bulabildiginiz kadar saf bir alkol bulup temizleyin. Eger sorun cozulmezse sorunun switchte olmasi asiri mumkun. O kisimlar bayagi temiz gozukuyor ayrica.
A'nin oldugu kisimlari bulabildiginiz kadar saf bir alkol bulup temizleyin. Eger sorun cozulmezse sorunun switchte olmasi asiri mumkun. O kisimlar bayagi temiz gozukuyor ayrica.