Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #1 Elimde renk değiştiremeyen bir klavye var ben bunu söküp içine yeni bir LED takabilir miyim? Klavye bu: K9 Mekanik Hisli Rgb Aydınlatmalı Usb Ledli Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri
Elimde renk değiştiremeyen bir klavye var ben bunu söküp içine yeni bir LED takabilir miyim? Klavye bu: K9 Mekanik Hisli Rgb Aydınlatmalı Usb Ledli Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri
corlulu Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 976 Çözümler 4 Yer Отгонтэнгэр Daha fazla Sistem Özellikleri Motherboard: MSI A320M-A PRO GPU: Asus RX570 CPU: AMD Ryzen 3 3200G RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM Case: Corsair iCUE 465X Cinsiyet Erkek Meslek Harbiye Nazırı 4 Ağustos 2020 #2 Esatgvn2 dedi: Elimde renk değiştiremeyen bir klavye var ben bunu söküp içine yeni bir LED takabilir miyim? Klavye bu: K9 Mekanik Hisli Rgb Aydınlatmalı Usb Ledli Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Daha önce deneyimim olmuştu klavyeden çıkan beyaz yumuşak şeyler dağılınca klavye fişi çekiyor hiç denemeyin ama ısrar ediyorsanız bir uzmana başvurun.
Esatgvn2 dedi: Elimde renk değiştiremeyen bir klavye var ben bunu söküp içine yeni bir LED takabilir miyim? Klavye bu: K9 Mekanik Hisli Rgb Aydınlatmalı Usb Ledli Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Daha önce deneyimim olmuştu klavyeden çıkan beyaz yumuşak şeyler dağılınca klavye fişi çekiyor hiç denemeyin ama ısrar ediyorsanız bir uzmana başvurun.
Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #3 Galiba bu tuşu tetikleyen silikon tarzı şeyi diyorsunuz önemli değil takabiliyorum onu
corlulu Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 976 Çözümler 4 Yer Отгонтэнгэр Daha fazla Sistem Özellikleri Motherboard: MSI A320M-A PRO GPU: Asus RX570 CPU: AMD Ryzen 3 3200G RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM Case: Corsair iCUE 465X Cinsiyet Erkek Meslek Harbiye Nazırı 4 Ağustos 2020 #4 Esatgvn2 dedi: Galiba bu tuşu tetikleyen silikon tarzı şeyi diyorsunuz önemli değil takabiliyorum onu. Genişletmek için tıkla... Aynen o dağılınca bir daha takamadım sinirlenip çöpe atmıştım 10TL'lik klavyeydi ama uzmana danışın bence bu işi bilen birisine.
Esatgvn2 dedi: Galiba bu tuşu tetikleyen silikon tarzı şeyi diyorsunuz önemli değil takabiliyorum onu. Genişletmek için tıkla... Aynen o dağılınca bir daha takamadım sinirlenip çöpe atmıştım 10TL'lik klavyeydi ama uzmana danışın bence bu işi bilen birisine.
Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #5 işte bilen biri kim olabilir
corlulu Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 976 Çözümler 4 Yer Отгонтэнгэр Daha fazla Sistem Özellikleri Motherboard: MSI A320M-A PRO GPU: Asus RX570 CPU: AMD Ryzen 3 3200G RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM Case: Corsair iCUE 465X Cinsiyet Erkek Meslek Harbiye Nazırı 5 Ağustos 2020 #6 Esatgvn2 dedi: İşte bilen biri kim olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum .