Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 12 Mart 2023 #11 DowsyJr dedi: Eger bir şey almak istemiyorsaniz cift bant yapabilirsiniz. Hayir param var bir şey almak istiyorum diyorsanizda gamepad oneririm 50 TL veya ustu. Genişletmek için tıkla... Çift bant nedir?
DowsyJr dedi: Eger bir şey almak istemiyorsaniz cift bant yapabilirsiniz. Hayir param var bir şey almak istiyorum diyorsanizda gamepad oneririm 50 TL veya ustu. Genişletmek için tıkla... Çift bant nedir?
sethr Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 544 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Mart 2023 #12 DowsyJr dedi: Eger bir şey almak istemiyorsaniz cift bant yapabilirsiniz. Hayir param var bir şey almak istiyorum diyorsanizda gamepad oneririm 50 TL veya ustu. Genişletmek için tıkla... Gamepad ne alaka hocam. 50 TL'ye gamepad mı kaldı yoksa demek istediğiniz şey mousepad mi?
DowsyJr dedi: Eger bir şey almak istemiyorsaniz cift bant yapabilirsiniz. Hayir param var bir şey almak istiyorum diyorsanizda gamepad oneririm 50 TL veya ustu. Genişletmek için tıkla... Gamepad ne alaka hocam. 50 TL'ye gamepad mı kaldı yoksa demek istediğiniz şey mousepad mi?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.893 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #13 Chitose dedi: Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Mousepad Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Genişletmek için tıkla... Hocam 90x40 için fazla ucuz değil mi kaliteli midir acaba? Gojonun Moru dedi: Çift bant nedir? Genişletmek için tıkla... Çift taraflı bant. İki tarafıda yapışkan oluyor.
Chitose dedi: Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Mousepad Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Genişletmek için tıkla... Hocam 90x40 için fazla ucuz değil mi kaliteli midir acaba? Gojonun Moru dedi: Çift bant nedir? Genişletmek için tıkla... Çift taraflı bant. İki tarafıda yapışkan oluyor.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 12 Mart 2023 #14 Tarik Enes dedi: Hocam 90x40 için fazla ucuz değil mi kaliteli midir acaba? Çift taraflı bant. İki tarafıda yapışkan oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende kullandım bunu fiyatına göre iyi sayılır aslında.
Tarik Enes dedi: Hocam 90x40 için fazla ucuz değil mi kaliteli midir acaba? Çift taraflı bant. İki tarafıda yapışkan oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende kullandım bunu fiyatına göre iyi sayılır aslında.
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.893 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #15 Chitose dedi: Bende kullandım bunu fiyatına göre iyi sayılır aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam optikte sıkıntı oluşturmaz mı?
Chitose dedi: Bende kullandım bunu fiyatına göre iyi sayılır aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam optikte sıkıntı oluşturmaz mı?
Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 12 Mart 2023 #16 Tarik Enes dedi: Hocam optikte sıkıntı oluşturmaz mı? Genişletmek için tıkla... Siz anlıyorsanız sizden de bir gamepad önerisi alabilir miyim?
Tarik Enes dedi: Hocam optikte sıkıntı oluşturmaz mı? Genişletmek için tıkla... Siz anlıyorsanız sizden de bir gamepad önerisi alabilir miyim?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.038 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Mart 2023 #17 Cama yapışan silikonlu bir süs malzemesi var, en iyi o sabitliyor. jel cam dekoru - Google Shopping www.google.com
Cama yapışan silikonlu bir süs malzemesi var, en iyi o sabitliyor. jel cam dekoru - Google Shopping www.google.com
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.893 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #18 Gojonun Moru dedi: Siz anlıyorsanız sizden de bir gamepad önerisi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben pek anlamıyorum sadece temel kavramları biliyorum ve bunları sorarak öğrenmeye çalışıyorum.
Gojonun Moru dedi: Siz anlıyorsanız sizden de bir gamepad önerisi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben pek anlamıyorum sadece temel kavramları biliyorum ve bunları sorarak öğrenmeye çalışıyorum.
Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 12 Mart 2023 #19 Tarik Enes dedi: Hocam ben pek anlamıyorum sadece temel kavramları biliyorum ve bunları sorarak öğrenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Tarik Enes dedi: Hocam ben pek anlamıyorum sadece temel kavramları biliyorum ve bunları sorarak öğrenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 12 Mart 2023 #20 Demir reis dedi: Herkes pahalı öneriler söylemiş. Altına kaydırmaz örtü falan koy. Ben böyle kulllanıyorum. Genişletmek için tıkla... Pahalı? 20-30 liralık şeyden de bir sıkıntı olmaz.
Demir reis dedi: Herkes pahalı öneriler söylemiş. Altına kaydırmaz örtü falan koy. Ben böyle kulllanıyorum. Genişletmek için tıkla... Pahalı? 20-30 liralık şeyden de bir sıkıntı olmaz.