Klavyenin RGB olup olmadığı nasıl anlaşılır?

r3gedit

Decapat
Yer
İstanbul
Klavyem bugün geldi. T60 almaya karar verdim lakin bunun RGB mi yoksa Rainbow mu olduğunu anlamak istiyorum. Bunu nasıl anlarım ?

Klavyem bugün geldi. T60 almaya karar verdim lakin bunun RGB mi yoksa Rainbow mu olduğunu anlamak istiyorum. Bunu nasıl anlarım ?
Çalıştırarak. Yanıp sönüyorsa falan rgb'dir düz sabit renklerle yanıyorsa rainbow dur.

Dosya Ekleri

• images (12).jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 98
  • images (11).jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 85
Tam olarak programını bilmiyorum ben araştırıyım programını. Ve isterseniz Resim de atabilirim ona göre yorumlarsınız.
İşıkları yanarken bir resim atabilirsiniz. Programı var ise kolayca ayarlarsınız zaten,

Hocam yada tam olarak hangi marka? Araştırmanıza gerek yok rgb olup opmadığı oradan anlaşılırl

Hiç aklıma gelmemiş olması, ilginç.

Hocam yada tam olarak hangi marka? Araştırmanıza gerek yok rgb olup opmadığı oradan anlaşılırl

Ya bazı kişilere rainbow bazılarına da RGB göndermiyorlarmış ben de kuşkulandım.

Zıyou Lang T60 diye geçiyor​

Hocam bir baktım her yerde aynı modelin RGB olduğu yazıyor. Yani RGB imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…