r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 355 Çözümler 1 Yer İstanbul 4 Ekim 2023 #1 Klavyem bugün geldi. T60 almaya karar verdim lakin bunun RGB mi yoksa Rainbow mu olduğunu anlamak istiyorum. Bunu nasıl anlarım ?
Klavyem bugün geldi. T60 almaya karar verdim lakin bunun RGB mi yoksa Rainbow mu olduğunu anlamak istiyorum. Bunu nasıl anlarım ?
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 4 Ekim 2023 #2 r3gedit dedi: Klavyem bugün geldi. T60 almaya karar verdim lakin bunun RGB mi yoksa Rainbow mu olduğunu anlamak istiyorum. Bunu nasıl anlarım ? Genişletmek için tıkla... Çalıştırarak. Yanıp sönüyorsa falan rgb'dir düz sabit renklerle yanıyorsa rainbow dur.
r3gedit dedi: Klavyem bugün geldi. T60 almaya karar verdim lakin bunun RGB mi yoksa Rainbow mu olduğunu anlamak istiyorum. Bunu nasıl anlarım ? Genişletmek için tıkla... Çalıştırarak. Yanıp sönüyorsa falan rgb'dir düz sabit renklerle yanıyorsa rainbow dur.
r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 355 Çözümler 1 Yer İstanbul 4 Ekim 2023 #3 714816 dedi: Çalıştırarak. Yanıp sönüyorsa falan rgb'dir düz sabit renklerle yanıyorsa rainbow dur. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz ? Çünkü yanıp sönüyor ve düz renk yapmama izin vermiyor nedense.
714816 dedi: Çalıştırarak. Yanıp sönüyorsa falan rgb'dir düz sabit renklerle yanıyorsa rainbow dur. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz ? Çünkü yanıp sönüyor ve düz renk yapmama izin vermiyor nedense.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 4 Ekim 2023 #4 r3gedit dedi: Emin misiniz ? Çünkü yanıp sönüyor ve düz renk yapmama izin vermiyor nedense. Genişletmek için tıkla... Programlama uygulaması yokmu? Oradan ayarlayabilirsiniz. Dosya Ekleri images (12).jpeg 70,3 KB · Görüntüleme: 98 images (11).jpeg 36,9 KB · Görüntüleme: 85
r3gedit dedi: Emin misiniz ? Çünkü yanıp sönüyor ve düz renk yapmama izin vermiyor nedense. Genişletmek için tıkla... Programlama uygulaması yokmu? Oradan ayarlayabilirsiniz.
r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 355 Çözümler 1 Yer İstanbul 4 Ekim 2023 #5 714816 dedi: Programlama uygulaması yokmu? Oradan ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tam olarak programını bilmiyorum ben araştırıyım programını. Ve isterseniz Resim de atabilirim ona göre yorumlarsınız.
714816 dedi: Programlama uygulaması yokmu? Oradan ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tam olarak programını bilmiyorum ben araştırıyım programını. Ve isterseniz Resim de atabilirim ona göre yorumlarsınız.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 4 Ekim 2023 #6 r3gedit dedi: Tam olarak programını bilmiyorum ben araştırıyım programını. Ve isterseniz Resim de atabilirim ona göre yorumlarsınız. Genişletmek için tıkla... İşıkları yanarken bir resim atabilirsiniz. Programı var ise kolayca ayarlarsınız zaten,
r3gedit dedi: Tam olarak programını bilmiyorum ben araştırıyım programını. Ve isterseniz Resim de atabilirim ona göre yorumlarsınız. Genişletmek için tıkla... İşıkları yanarken bir resim atabilirsiniz. Programı var ise kolayca ayarlarsınız zaten,
4 485879 Decapat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 105 4 Ekim 2023 #7 r3gedit dedi: Tam olarak programını bilmiyorum ben araştırıyım programını. Ve isterseniz Resim de atabilirim ona göre yorumlarsınız. Genişletmek için tıkla... T60 RGB diye biliyorum.
r3gedit dedi: Tam olarak programını bilmiyorum ben araştırıyım programını. Ve isterseniz Resim de atabilirim ona göre yorumlarsınız. Genişletmek için tıkla... T60 RGB diye biliyorum.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 4 Ekim 2023 #8 Hocam yada tam olarak hangi marka? Araştırmanıza gerek yok rgb olup opmadığı oradan anlaşılırl Hiç aklıma gelmemiş olması, ilginç.
Hocam yada tam olarak hangi marka? Araştırmanıza gerek yok rgb olup opmadığı oradan anlaşılırl Hiç aklıma gelmemiş olması, ilginç.
r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 355 Çözümler 1 Yer İstanbul 4 Ekim 2023 #9 714816 dedi: Hocam yada tam olarak hangi marka? Araştırmanıza gerek yok rgb olup opmadığı oradan anlaşılırl Hiç aklıma gelmemiş olması, ilginç. Genişletmek için tıkla... Ya bazı kişilere rainbow bazılarına da RGB göndermiyorlarmış ben de kuşkulandım. 714816 dedi: Hocam yada tam olarak hangi marka? Araştırmanıza gerek yok rgb olup opmadığı oradan anlaşılırl Hiç aklıma gelmemiş olması, ilginç. Genişletmek için tıkla... Zıyou Lang T60 diye geçiyor
714816 dedi: Hocam yada tam olarak hangi marka? Araştırmanıza gerek yok rgb olup opmadığı oradan anlaşılırl Hiç aklıma gelmemiş olması, ilginç. Genişletmek için tıkla... Ya bazı kişilere rainbow bazılarına da RGB göndermiyorlarmış ben de kuşkulandım. 714816 dedi: Hocam yada tam olarak hangi marka? Araştırmanıza gerek yok rgb olup opmadığı oradan anlaşılırl Hiç aklıma gelmemiş olması, ilginç. Genişletmek için tıkla... Zıyou Lang T60 diye geçiyor
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 4 Ekim 2023 #10 Hocam bir baktım her yerde aynı modelin RGB olduğu yazıyor. Yani RGB imiş.