G Gorkem Mangaaaa Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #1 Klavyenin Shift tuşunu beyaz sprey boya ile boyanırmı bir süredir yapmak istiyorum?
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #2 Shift tuşu kadar bir delik açarsanız kağıda yapabilirsiniz fakat çok sıkarsanız klavyenin içine kaçar.
Shift tuşu kadar bir delik açarsanız kağıda yapabilirsiniz fakat çok sıkarsanız klavyenin içine kaçar.
G Gorkem Mangaaaa Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #3 Zcherby dedi: Shift tuşu kadar bir delik açarsanız kağıda yapabilirsiniz fakat çok sıkarsanız klavyenin içine kaçar. Genişletmek için tıkla... Hayır mekanik klavye için kastettim tuşunu çıkarıp boyayacağım.
Zcherby dedi: Shift tuşu kadar bir delik açarsanız kağıda yapabilirsiniz fakat çok sıkarsanız klavyenin içine kaçar. Genişletmek için tıkla... Hayır mekanik klavye için kastettim tuşunu çıkarıp boyayacağım.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #4 Boyanır mı sorusu ile kastın boya tutar mı ise boya tutar fakat hiç hoş durmaz.
G Gorkem Mangaaaa Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #5 Zcherby dedi: Boyanır mı sorusu ile kastın boya tutar mı ise boya tutar fakat hiç hoş durmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Zcherby dedi: Boyanır mı sorusu ile kastın boya tutar mı ise boya tutar fakat hiç hoş durmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.