rebatr Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Klavyenin altındaki kiri temizlemek için space tuşunu çıkardım ama geri takamıyorum. İnternette araştırdım ama sonuç bulamadım. Dosya Ekleri 20230118_182454.jpg 252,1 KB · Görüntüleme: 777
Klavyenin altındaki kiri temizlemek için space tuşunu çıkardım ama geri takamıyorum. İnternette araştırdım ama sonuç bulamadım.
MK061 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 1 18 Ocak 2023 #2 rebatr dedi: Klavyenin altındaki kiri temizlemek için space tuşunu çıkardım ama geri takamıyorum. İnternette araştırdım ama sonuç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sağ ve sol dipteki tırnaklarda klavyedeki metali takabileceğin bir delik mevcut ilk bir tarafı sonra hafif zorlamayla diğer tarafı takıp tuşu oturt.
rebatr dedi: Klavyenin altındaki kiri temizlemek için space tuşunu çıkardım ama geri takamıyorum. İnternette araştırdım ama sonuç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sağ ve sol dipteki tırnaklarda klavyedeki metali takabileceğin bir delik mevcut ilk bir tarafı sonra hafif zorlamayla diğer tarafı takıp tuşu oturt.