K Krino6 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 7 Eylül 2020 #1 Merhabalar, elimde tuşları sökülebilen bir klavye var. Tuşların altını ne kadar temizlemeye çalışsam da maalesef bunu başaramadım. Ben bunun tuşlarının hepsini tek tek söküp, içini temizlesem bir sorun olur mu?
Merhabalar, elimde tuşları sökülebilen bir klavye var. Tuşların altını ne kadar temizlemeye çalışsam da maalesef bunu başaramadım. Ben bunun tuşlarının hepsini tek tek söküp, içini temizlesem bir sorun olur mu?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Eylül 2020 #2 Membrane bir klavye ise icini acmanizi onermem. Hava makinesi varsa icine biraz hava basarsaniz yeterli olur.
Membrane bir klavye ise icini acmanizi onermem. Hava makinesi varsa icine biraz hava basarsaniz yeterli olur.
K Krino6 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 7 Eylül 2020 #3 efedesu dedi: Membrane bir klavye ise icini acmanizi onermem. Hava makinesi varsa icine biraz hava basarsaniz yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Klavye bu.
efedesu dedi: Membrane bir klavye ise icini acmanizi onermem. Hava makinesi varsa icine biraz hava basarsaniz yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Klavye bu.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Eylül 2020 #4 Krino6 dedi: Klavye bu. Genişletmek için tıkla... Bu klavyenin icini acmayin, cikmasi icin gerekli delik var. Icine soktugunuz tuslara dogru hava ufletirseniz icindeki kirler disari cikar.
Krino6 dedi: Klavye bu. Genişletmek için tıkla... Bu klavyenin icini acmayin, cikmasi icin gerekli delik var. Icine soktugunuz tuslara dogru hava ufletirseniz icindeki kirler disari cikar.
K Krino6 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 7 Eylül 2020 #5 efedesu dedi: Bu klavyenin icini acmayin, cikmasi icin gerekli delik var. Icine soktugunuz tuslara dogru hava ufletirseniz icindeki kirler disari cikar. Genişletmek için tıkla... İçini açmayacağım. Tuşları sökülüyor bunun, tuşlarını söküp temizlesem bir şey olur mu?
efedesu dedi: Bu klavyenin icini acmayin, cikmasi icin gerekli delik var. Icine soktugunuz tuslara dogru hava ufletirseniz icindeki kirler disari cikar. Genişletmek için tıkla... İçini açmayacağım. Tuşları sökülüyor bunun, tuşlarını söküp temizlesem bir şey olur mu?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Eylül 2020 #6 Krino6 dedi: İçini açmayacağım. Tuşları sökülüyor bunun, tuşlarını söküp temizlesem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok be, cikartirken dikkatli ol sadece o yeterli olur. Asiri hassas bu klavyeler cikartirken tus kirilabilir.
Krino6 dedi: İçini açmayacağım. Tuşları sökülüyor bunun, tuşlarını söküp temizlesem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok be, cikartirken dikkatli ol sadece o yeterli olur. Asiri hassas bu klavyeler cikartirken tus kirilabilir.