poli Zeptopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 Klavyenin yukarı ok tuşu kayboldu onun yerine uygun fiyatlı keycaps deniliyor galiba onun tarzı bir şey almak istiyorum yani tekli tuş önerebilecek varsa sevinirim. Teması fark etmez Valorant CS:GO tarzı olursa daha iyi olur.
Klavyenin yukarı ok tuşu kayboldu onun yerine uygun fiyatlı keycaps deniliyor galiba onun tarzı bir şey almak istiyorum yani tekli tuş önerebilecek varsa sevinirim. Teması fark etmez Valorant CS:GO tarzı olursa daha iyi olur.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 20 Haziran 2022 #2 Yukarı ok fazlada gerekli bir tuş değil. Keycaps fiyatları da bildiğim kadarıyla pahalı. Ama yinede istiyorsanız araştırıp atabilirim.
Yukarı ok fazlada gerekli bir tuş değil. Keycaps fiyatları da bildiğim kadarıyla pahalı. Ama yinede istiyorsanız araştırıp atabilirim.
poli Zeptopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #3 377660 dedi: Yukarı ok fazlada gerekli bir tuş değil. Keycaps fiyatları da bildiğim kadarıyla pahalı. Ama yinede istiyorsanız araştırıp atabilirim. Genişletmek için tıkla... Atarsanız sevinirim tek tuş zaten ben 10 liraya buldum ama bek iyi değil 377660 dedi: Yukarı ok fazlada gerekli bir tuş değil. Keycaps fiyatları da bildiğim kadarıyla pahalı. Ama yine de istiyorsanız araştırıp atabilirim. Genişletmek için tıkla... Gerekli değil ama görüntüsü hoşuma gitmiyor çok boş
377660 dedi: Yukarı ok fazlada gerekli bir tuş değil. Keycaps fiyatları da bildiğim kadarıyla pahalı. Ama yinede istiyorsanız araştırıp atabilirim. Genişletmek için tıkla... Atarsanız sevinirim tek tuş zaten ben 10 liraya buldum ama bek iyi değil 377660 dedi: Yukarı ok fazlada gerekli bir tuş değil. Keycaps fiyatları da bildiğim kadarıyla pahalı. Ama yine de istiyorsanız araştırıp atabilirim. Genişletmek için tıkla... Gerekli değil ama görüntüsü hoşuma gitmiyor çok boş