M meldashie Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 85 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Nasıl cıkartırım? Daha 2 gun once aldım.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.717 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #2 meldashie dedi: Nasıl cıkartırım? Daha 2 gun once aldım. Genişletmek için tıkla... Tinerle çıkartabilirsiniz.
meldashie dedi: Nasıl cıkartırım? Daha 2 gun once aldım. Genişletmek için tıkla... Tinerle çıkartabilirsiniz.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #3 meldashie dedi: Nasıl cıkartırım? Daha 2 gun once aldım. Genişletmek için tıkla... Neresine? Bıçağın keskin olmayan tarafı ile çizmemeye özen göstererek çıkartabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
meldashie dedi: Nasıl cıkartırım? Daha 2 gun once aldım. Genişletmek için tıkla... Neresine? Bıçağın keskin olmayan tarafı ile çizmemeye özen göstererek çıkartabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
M meldashie Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 85 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #4 Tiner nerden bulabilirim ? Revainer dedi: Neresine? Bıçağın keskin olmayan tarafı ile çizmemeye özen göstererek çıkartabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Çatal ile çıkarmı?
Tiner nerden bulabilirim ? Revainer dedi: Neresine? Bıçağın keskin olmayan tarafı ile çizmemeye özen göstererek çıkartabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Çatal ile çıkarmı?
yyeldaa Yoctopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Mayıs 2022 #5 meldashie dedi: Tiner nerden bulabilirim ? Çatal ile çıkarmı? Genişletmek için tıkla... koçtaşlarda boyacilarda bulabilirsiniz.
meldashie dedi: Tiner nerden bulabilirim ? Çatal ile çıkarmı? Genişletmek için tıkla... koçtaşlarda boyacilarda bulabilirsiniz.
M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 1 Mayıs 2022 #6 Tiner, yapı malzemeleri satan yerlerde olur ancak önermiyorum. Aseton deneyebilirsiniz.
M meldashie Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 85 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #7 50 ml lazım M e l i s s a dedi: Tiner, yapı malzemeleri satan yerlerde olur ancak önermiyorum. Aseton deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aseton klavyenin rengini çıkartmazmı
50 ml lazım M e l i s s a dedi: Tiner, yapı malzemeleri satan yerlerde olur ancak önermiyorum. Aseton deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aseton klavyenin rengini çıkartmazmı
M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 1 Mayıs 2022 #8 Tiner de çıkarır aseton da. En mümkün çözüm şimdilik, bıçakla kurumuş yapıştırıcıyı hafif hafif sökmek olur. Minik damlalar halinde veya bir beze çok sıcak olmayan suyla ıslatıp klavyeye sürüp bıçakla hafif bastırarak çıkarın.
Tiner de çıkarır aseton da. En mümkün çözüm şimdilik, bıçakla kurumuş yapıştırıcıyı hafif hafif sökmek olur. Minik damlalar halinde veya bir beze çok sıcak olmayan suyla ıslatıp klavyeye sürüp bıçakla hafif bastırarak çıkarın.
SEHEMQUEEL Yoctopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #9 Aseton ve tiner renk çıkarır. Sıcak suyla ıslatıp bacak değil de ucu düz ama sivri olan bir şeyle kazımaya calısın. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Aseton ve tiner renk çıkarır. Sıcak suyla ıslatıp bacak değil de ucu düz ama sivri olan bir şeyle kazımaya calısın.
M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 1 Mayıs 2022 #10 SEHEMQUEEL dedi: Aseton ve tiner renk çıkarır. Sıcak suyla ıslatıp bacak değil de ucu düz ama sivri olan bir şeyle kazımaya calısın. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyin lacivertini yazmışsın ))
SEHEMQUEEL dedi: Aseton ve tiner renk çıkarır. Sıcak suyla ıslatıp bacak değil de ucu düz ama sivri olan bir şeyle kazımaya calısın. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyin lacivertini yazmışsın ))