Klavyenin Windows'da veya BIOS'da kesilmesi

ByPatriot

Kilopat
Selamlar arkadaşlar. Rampage mıthrıl Pro KB-RX8 modelini kullanmaktayım. Klavye kafasına göre bazen BIOS ekranında kesiyor.(Işıkları bile yanmıyor)bazen Windows'da unknown device olarak görüküyor.(Aynı şekilde klavyenin hiçbir ışığı yanmamakta.)W7 ve Windows 10'da deneme yaptım ancak aynı şekilde. Bunu bazen günde 1 kere bazen sürekli bazen hiç yapmıyor. Elimde aynı klavyeden 20 üzeri mevcut hepsinde aynı sorunu yaşamaktayım. USB 2.0 ve 3.0 portlarında da deneme yaptım ancak değişen bir durum olmadı. BIOS'da ve Windows üzerinde klavye çalışmadığı zaman sök tak yaparsam klavye çalışıyor. Bilgisayarlara USB Hub(USB çoğaltma) bağlayıp klavyenin bağlantısını oradan yaparsam hiçbir sorun olmuyor. Şu anki anakartım Gigabyte b450.anakart'tan olma şansıda sıfır çünkü eski anakartımda da aynı sorunu yapıyordu.
Bu saçma sorun ne olabilir ne deneyebilirim değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Aynı seri 20 ve üzeri farklı anakartta ve 20'den fazla farklı klavye ile denedim. Hepsi günde en az 1 kere yapıyor. Başka klavyelerde hiçbir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…