Klavyeniz nedir ve ne zamandır kullanıyorsunuz?

jeazer

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Tandır Boys Co-Founder
Çok merak ettiğim bir soru, ben 2017 de 770TL'ye Razer Blackwidow Chroma aldım ve hala taş gibi hiçbir sorunu yok. Masamda sadece klavyem değişmedi, sizde durumlar ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Everest KMX-88, kuzenim hediye olarak mouse ile set halinde almıştı. (Mouse bozuldu sonradan o başka mevzu) 3 yıldır falan kullanıyorum herhalde bir eksiğini görmedim.

Çok merak ettiğim bir soru, ben 2017 de 770TL'ye Razer Blackwidow Chroma aldım ve hala taş gibi hiçbir sorunu yok. Masamda sadece klavyem değişmedi, sizde durumlar ne?

Dierya markasını alacaktım ama maalesef alamadım. Şu an T60 beyaz red Switch kullanıyorum 2 hafta falan oldu alalı, gayet güzel akıyor.

2020'den beri basit bir A101 klavyesi kullanıyordum ve 1 aydır T60 kullanıyorum, başka bir şey.

Hocam sene başından beri Apex 3 Tkl kullanıyorum, şuan maşAllah iyi anlaşıyoruz

Geçen sene 59 TL’ye almıştım markasını hatırlamıyorum ama PC 1 hafta önce bozulana kadar iyiydi gayet

2018'den bu yana Blackwidow Chroma V2 kullanıyorum. Yakın zamanda TKL almak gibi bir planım var ama.

Razer Cynosa V2. Forumdan bir hocamızdan almıştım, bir iki haftalıktı aldığımda. Şimdi ise üzerinden 1 yıldan fazla geçti. Halen daha çok iyi ve aynı hissiyatı veriyor. Klavyede bir sıkıntı var o da tuşların aşınması. Onun dışında belki de bir 3-4 yıl daha götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…