Çözüldü Klavyesiz BIOS'a nasıl girilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gönül

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bügün yeni bir sistem topladım, @Recep Baltaş beyin BIOS ayarları kısmındaki ayarların aynısını yaparak devam ediyordum ki sanırım bir şekilde USB girişlerini devre dışı bırakmışım.
Klavye ve mouse'u laptopa takınca çalışıyorlar, aslında bilgisayarda da çalışıyordu.
Anlayacağınız ayarı değiştirdim BIOS'tan kaydet çık deyince klavye ve mouse gitti.
BIOS'u nasıl sıfırlayabilirim?
Anakart :Msı Z97A Gaming 6 modeli

Çözüm
Sorun çözüldü konu kapatılabilir.
Bu arada ben nette çözüm bulamadığım için yaptıklarımı söyleyeyim.

Henüz Windows kurulu değildi, sistemi yeni toparladığım için. BIOS pilini söküp bir süre bekledim ve BIOS sıfırlandı. Pili taktıktan sonra saati ayarlayamadım ama onu da.
Windows'u kurduktan sonra ana ekrandan yani masaüstünden MSI Live Update 6 programı yardımıyla BIOS'u güncelleyerek hallettim.
Sorun çözüldü konu kapatılabilir.
Bu arada ben nette çözüm bulamadığım için yaptıklarımı söyleyeyim.

Henüz Windows kurulu değildi, sistemi yeni toparladığım için. BIOS pilini söküp bir süre bekledim ve BIOS sıfırlandı. Pili taktıktan sonra saati ayarlayamadım ama onu da.
Windows'u kurduktan sonra ana ekrandan yani masaüstünden MSI Live Update 6 programı yardımıyla BIOS'u güncelleyerek hallettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu arada ben nette çözüm bulamadığım için yaptıklarımı söyleyeyim
Nette arayacağın bir sorunu konu açmadan önce yapman lazımdı. Ayrıca konu açtığında zaten çözümü yazmıştık.

Artı -1 Eksi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı