Klavyesiz güvenli mod açılır mı?

ern.kus1327

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayardan çözünürlük değiştirdim eski bir HDMI çıkışlı televizyona bağlı ekran gitti bir daha gelmedi. Anakart MSI yazısından sonra siyah şekilde kalıyor, klavyem de mevcut değil. Güvenli modda açabilir miyim?

Arkadaşlar, bilgisayardan çözünürlük değiştirdim eski bir HDMI çıkışlı televizyona bağlı ekran gitti bir daha gelmedi. Anakart MSI yazısından sonra siyah şekilde kalıyor, klavyem de mevcut değil. Güvenli modda açabilir miyim?
Bilgisayarını kapat ve logo gelene kadar bekle ve sonra bir daha kapat, 3 kere yap sonra karşına mavi bir ekran gelcek oradan gelişmiş seçeneklere tıklayacan sonra oradan sorun gider ve orada başlangıç ayarları var, f4'e basman gerekiyor imkansız o zaman.
Chrome'u aç sistem görüntüsü yerinden, oradan şu harfleri içeren kelimeleri kopyala(mouse sağ tık) bcdedit /set {current} safeboot minimal

Bilgisayarını kapat ve logo gelene kadar bekle ve sonra bir daha kapat, 3 kere yap sonra karşına mavi bir ekran gelecek oradan gelişmiş seçeneklere tıklayacan sonra oradan sorun gider ve orada başlangıç ayarları var, F4'e basman gerekiyor imkansız o zaman.
Chrome'u aç sistem görüntüsü yerinden, oradan şu harfleri içeren kelimeleri kopyala(mouse sağ tık) BCDEdit /set {current} safeboot minimal.

Hocam bilgisayar açılmıyor ki Chrome gireyim akşam arkadaşın monitöre bağlayıp deneyeceğim televizyonda sorun yaşadım monitör ile deneyince düzelme söz konusu olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı