Bir arkadaşa PC topladık kargo bana gelecek ben Windows kurup vereceğim. Ama bende laptop kullandığım için klavye yok. Klavyesiz nasıl kurabilirim çünkü F11'e basmam gerek Boot menüsüne girebilmek için. İlla birinden mi bulmam gerek sadece mouse ile yapılabilir mi? Anakart bu: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA
Bilgisayarı ilk açtığında zaten işletim sistemi olmadığı için BIOS ekranı gelmesi gerekli. Ancak bazen klavye olmayınca çok mantıksız bir şekilde "Klavye bulunamadı geçmek için F1'e tıklayın." diyebiliyor
Bir arkadaşa PC topladık kargo bana gelecek ben Windows kurup vereceğim. Ama bende laptop kullandığım için klavye yok. Klavyesiz nasıl kurabilirim çünkü F11'e basmam gerek Boot menüsüne girebilmek için. İlla birinden mi bulmam gerek sadece mouse ile yapılabilir mi? Anakart bu: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA
Sıfır sistemlerde boot menüsüne girmeye gerek kalmadan Flash takılıysa kurulum ekranına geçebiliyor. Ancak bir şekilde herhangi Bi hata kodu aldığında bios ekranına geçebilmek için klavye şart. Olmazsa olmaz yani.