Klavyeye bakmadan yazmak

On parmak yazmayı öğrenmen gerekiyor. Ufak bir tüyo, F ve J tuşlarında ufak bir çıkıntı bulunur. Bunlardan faydalanarak tuşların muhtemel konumunu ezberleyebilirsin. Ya da çok fazla kez yazınca kas hafızan otomatik olarak tuşların nerede olduğunu biliyor.

Eğitimle alakası yok bence zamanla alışır insan.

Alakası var. Eğitimde hangi harflerin hangi parmağa geleceğini gösteriyor ve alıştırıyor. Pek uzun bir süreç olmasına gerek yok zaten. Ana eğitimi aldıktan sonra gerisi alıştırmaya bakıyor.

Alakası var. Eğitimde hangi harflerin hangi parmağa geleceğini gösteriyor ve alıştırıyor. Pek uzun bir süreç olmasına gerek yok zaten. Ana eğitimi aldıktan sonra gerisi alıştırmaya bakıyor.
Konu klavyeye bakmadan yazmak değil mi? arkadaş herhalde o kadarınıda biliyordur yavaş yavaş öğrenicek sonuçta.

Yazmaya devam edin zamanla ezberlersiniz yerleri.

Zamanla olacaktır. Bunu eğitim gibi daha hızlı öğrenebilirsin ama gereksiz zamana yay bir süre sonra istediğin gibi yazarsın.

Ben hiç bakmadan yazıyorum. Tabii kaç yıldır klavye kullanıyorum. Siz de zamanla alışırsınız.

2-3 ay bilgisayar kullanan birisi bile bakmadan yazar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…