emref Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #11 Fernando Muslera dedi: Hangi klavye? Rampage veya Gamepower ise sıkıntı büyük. Genişletmek için tıkla... James Donkey 610S Blue Switch. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Fernando Muslera dedi: Hangi klavye? Rampage veya Gamepower ise sıkıntı büyük. Genişletmek için tıkla... James Donkey 610S Blue Switch.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #12 emref dedi: James donkey 610s blue switch Genişletmek için tıkla... Abooo! İşin zor reis. Eşek üzebilir seni.
emref dedi: James donkey 610s blue switch Genişletmek için tıkla... Abooo! İşin zor reis. Eşek üzebilir seni.
emref Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #13 Fernando Muslera dedi: Abooo! İşin zor reis. Eşek üzebilir seni. Genişletmek için tıkla... Hocam, kafama yatmadı komple söktüm klavyeyi. Board'u sökemedim, hafifçe salladım, su falan gelmedi. Kasayı peçeteyle kuruladım, şimdi monteliyorum geriye. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Fernando Muslera dedi: Abooo! İşin zor reis. Eşek üzebilir seni. Genişletmek için tıkla... Hocam, kafama yatmadı komple söktüm klavyeyi. Board'u sökemedim, hafifçe salladım, su falan gelmedi. Kasayı peçeteyle kuruladım, şimdi monteliyorum geriye.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 25 Kasım 2020 #14 emref dedi: Hocam çay şekersizdi acaba sıkıntı çıkarır mı ilerde Genişletmek için tıkla... Şekerli olunca metal parçalarına zarar mı veriyor?
emref dedi: Hocam çay şekersizdi acaba sıkıntı çıkarır mı ilerde Genişletmek için tıkla... Şekerli olunca metal parçalarına zarar mı veriyor?
emref Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #15 Muhammet_Mustafa dedi: Şekerli olunca metal parçalarına zarar mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam çayın şekerli olması Switch'lerin içinde yapışıklık yapıyor tuşlar rahat calışamıyor.
Muhammet_Mustafa dedi: Şekerli olunca metal parçalarına zarar mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam çayın şekerli olması Switch'lerin içinde yapışıklık yapıyor tuşlar rahat calışamıyor.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 25 Kasım 2020 #16 emref dedi: Hocam çayın şekerli olması Switch'lerin içinde yapışıklık yapıyor tuşlar rahat calışamıyor. Genişletmek için tıkla... Yok, orasını biliyorum ama şekersiz olursa sıkıntı ne oluyor, ayrı bir sıkıntısı var mı diye sordum.
emref dedi: Hocam çayın şekerli olması Switch'lerin içinde yapışıklık yapıyor tuşlar rahat calışamıyor. Genişletmek için tıkla... Yok, orasını biliyorum ama şekersiz olursa sıkıntı ne oluyor, ayrı bir sıkıntısı var mı diye sordum.