fleixyyy Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:12 #1 Klavyeme kola döküldü. Döküldükten sonra genel temizliğini yaptım, mükemmel bir şekilde temizledim fakat switchlerin birkaç tanesi hala yapış yapış. Bunları nasıl temizlerim? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:19
Klavyeme kola döküldü. Döküldükten sonra genel temizliğini yaptım, mükemmel bir şekilde temizledim fakat switchlerin birkaç tanesi hala yapış yapış. Bunları nasıl temizlerim?
Mando9098 Megapat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 5.085 Makaleler 16 Çözümler 53 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Bugün 01:20 #2 Switchleri direkt suya tutabilirsiniz ancak metalimsi kısımlarını sudan tamamen arındırmanız lazım paslanmaması için. Sabunlu su hazırlayıp onun içine birkaç kez bandırıp suyla durulamayı deneyin. Tamamen kurumadan takmayın sakın.
Switchleri direkt suya tutabilirsiniz ancak metalimsi kısımlarını sudan tamamen arındırmanız lazım paslanmaması için. Sabunlu su hazırlayıp onun içine birkaç kez bandırıp suyla durulamayı deneyin. Tamamen kurumadan takmayın sakın.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.573 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 01:21 #3 En sevdiğim yöntem kolonya ile.
Mando9098 Megapat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 5.085 Makaleler 16 Çözümler 53 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Bugün 01:23 #4 zKEBAB dedi: En sevdiğim yöntem kolonya ile. Genişletmek için tıkla... Bu da olabilir evet. Ben suyla yapmıştım kolonya yoktu ozaman.
zKEBAB dedi: En sevdiğim yöntem kolonya ile. Genişletmek için tıkla... Bu da olabilir evet. Ben suyla yapmıştım kolonya yoktu ozaman.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7.073 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 01:26 #5 Benim klavyeme, iç anakart dahil direkt tuzlu domates çorbası döküldü. 2 buçuk yıl oldu ne koku var ne paslanma ne de arıza. Hala taş gibi.
Benim klavyeme, iç anakart dahil direkt tuzlu domates çorbası döküldü. 2 buçuk yıl oldu ne koku var ne paslanma ne de arıza. Hala taş gibi.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.088 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 01:50 #6 berat3636 dedi: Benim klavyeme, iç anakart dahil direkt tuzlu domates çorbası döküldü. 2 buçuk yıl oldu ne koku var ne paslanma ne de arıza. Hala taş gibi. Genişletmek için tıkla... Çok fazla sorum var.
berat3636 dedi: Benim klavyeme, iç anakart dahil direkt tuzlu domates çorbası döküldü. 2 buçuk yıl oldu ne koku var ne paslanma ne de arıza. Hala taş gibi. Genişletmek için tıkla... Çok fazla sorum var.
İwamoto_Kogan Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:17 #7 İzopropil alkol çok iyi temizler boyasını vs çıkarabilir ama ona göre, yoksa kolonya vs de olur ama iyi kurut.
İzopropil alkol çok iyi temizler boyasını vs çıkarabilir ama ona göre, yoksa kolonya vs de olur ama iyi kurut.
fleixyyy Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:46 #8 İwamoto_Kogan dedi: İzopropil alkol çok iyi temizler boyasını vs çıkarabilir ama ona göre, yoksa kolonya vs de olur ama iyi kurut. Genişletmek için tıkla... Eczanelerde kaç lira bunlar ne kadar alsam yeterli olur kolonya veya su güven vermiyor
İwamoto_Kogan dedi: İzopropil alkol çok iyi temizler boyasını vs çıkarabilir ama ona göre, yoksa kolonya vs de olur ama iyi kurut. Genişletmek için tıkla... Eczanelerde kaç lira bunlar ne kadar alsam yeterli olur kolonya veya su güven vermiyor