Ya yalan söylemeyim, içine de çok olmasa da gitti. Sadece 3 tuşum çalışmıyor. Buna bir şey yapabilir miyim? İçini temizleyeceğim de switchleri çıkarınca diğer harflerde de gidiyor, anlamadım. Rampage klavyesi almayın bu arada. Switch çıkarınca tuş gider mi, Allah için? (Çalışmayan tuşlarım alt, Windows ve CTRL.)
Ya yalan söylemeyim, içine de çok olmasa da gitti. Sadece 3 tuşum çalışmıyor. Buna bir şey yapabilir miyim? İçini temizleyeceğim de switchleri çıkarınca diğer harflerde de gidiyor, anlamadım. Rampage klavyesi almayın bu arada. Switch çıkarınca tuş gider mi, Allah için? (çalışmayan tuşlarım alt, Windows ve CTRL.)
Ya yalan söylemeyim, içine de çok olmasa da gitti. Sadece 3 tuşum çalışmıyor. Buna bir şey yapabilir miyim? İçini temizleyeceğim de switchleri çıkarınca diğer harflerde de gidiyor, anlamadım. Rampage klavyesi almayın bu arada. Switch çıkarınca tuş gider mi, Allah için? (çalışmayan tuşlarım alt, Windows ve CTRL.)
Benimkine de lipton dökülmüştü dökülen kısımların switchlerin hepsini çıkarıp önlü arkalı alkollü ıslak mendille silmiştim ilk bastığımda biraz yapış yapış hissettiriyordu ama geçti şu an aynısını yapman yararlı olabilir.