Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 1 Mart 2022 #11 Normal klavyeye ben de birkaç kere dökmüştüm, döküldüğü gibi klavyeyi ters çevirip kuruluyorum ardından saç kurutma makinesi ile tamamen kurumasını bekliyorum.
Normal klavyeye ben de birkaç kere dökmüştüm, döküldüğü gibi klavyeyi ters çevirip kuruluyorum ardından saç kurutma makinesi ile tamamen kurumasını bekliyorum.
TheFreak Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 298 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #12 Ertesi gün de meyve suyu döktüm. Allah'tan yine bir şey olmadı. Tabi saatler sonra bozulmazsa.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 2 Mart 2022 #13 TheFreak dedi: Ertesi gün de meyve suyu döktüm. Allah'tan yine bir şey olmadı. Tabi saatler sonra bozulmazsa. Genişletmek için tıkla... İçine girmediyse bile yüzeyi yapış yapış olur onu da hafif kolonyalı biz bez ile silerseniz iyi geçer. Biraz daha dikkatli olmaya çalışın
TheFreak dedi: Ertesi gün de meyve suyu döktüm. Allah'tan yine bir şey olmadı. Tabi saatler sonra bozulmazsa. Genişletmek için tıkla... İçine girmediyse bile yüzeyi yapış yapış olur onu da hafif kolonyalı biz bez ile silerseniz iyi geçer. Biraz daha dikkatli olmaya çalışın
TheFreak Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 298 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #14 Ctvxn dedi: İçine girmediyse bile yüzeyi yapış yapış olur onu da hafif kolonyalı biz bez ile silerseniz iyi geçer. Biraz daha dikkatli olmaya çalışın Genişletmek için tıkla... Hocam daha bilgisayarın yanında bir şey içmem. Şu anda düzgün çalışıyor klavyem.
Ctvxn dedi: İçine girmediyse bile yüzeyi yapış yapış olur onu da hafif kolonyalı biz bez ile silerseniz iyi geçer. Biraz daha dikkatli olmaya çalışın Genişletmek için tıkla... Hocam daha bilgisayarın yanında bir şey içmem. Şu anda düzgün çalışıyor klavyem.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 29 Nisan 2024 #15 @TheFreak