P Passenger_TR Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #1 Klavyeye meyve suyu döküldü, döküldükten sonra herhangi bir tuşa bastığımda rastgele random çıkıyor. Klavye bozulmuş mudur? Ya da düzelir mi?
Klavyeye meyve suyu döküldü, döküldükten sonra herhangi bir tuşa bastığımda rastgele random çıkıyor. Klavye bozulmuş mudur? Ya da düzelir mi?
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 24 Aralık 2021 #2 Kuruması lazim klavyenin. Ben de oyle oldu kuruduktan sonra duzeldi. Artı 0 Eksi
TheHub Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 2.301 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD • Windows 10 Pro •Mause: Bloddy A90 •Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2021 #3 Şu an çalışıyor mu? Çalışmıyorsa tamirciye. Siz ellemeyin sakın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
KS KS P Passenger_TR Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #4 365479 dedi: Kuruması lazim klavyenin. Ben de oyle oldu kuruduktan sonra duzeldi. Genişletmek için tıkla... Kuruması ne kadar zaman aldı? Sizde de rastgele randomlar yazdımı TheHub dedi: Şu an çalışıyor mu? Çalışmıyorsa tamirciye. Siz ellemeyin sakın. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor. ekran klavyesinden yazıyorum Artı 0 Eksi
365479 dedi: Kuruması lazim klavyenin. Ben de oyle oldu kuruduktan sonra duzeldi. Genişletmek için tıkla... Kuruması ne kadar zaman aldı? Sizde de rastgele randomlar yazdımı TheHub dedi: Şu an çalışıyor mu? Çalışmıyorsa tamirciye. Siz ellemeyin sakın. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor. ekran klavyesinden yazıyorum
alihan ateş Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknikeri 24 Aralık 2021 #5 Klavyenin devresi sanırım iletken boyadan yapılıyor. En azından tuşların olduğu yerlerde. Islakken çalıştırmayın. Saç kurutma makinesi ile iyicene kurutun. Artı 0 Eksi
Klavyenin devresi sanırım iletken boyadan yapılıyor. En azından tuşların olduğu yerlerde. Islakken çalıştırmayın. Saç kurutma makinesi ile iyicene kurutun.
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 24 Aralık 2021 #6 Passenger_TR dedi: Kuruması ne kadar zaman aldı? Sizde de rastgele randomlar yazdımı. Genişletmek için tıkla... Bir tuş bilgisayari kapatti ben 1 ay bekledim kurudu 1 haftada ise tuslarin yarisi iyiydi. Artı 0 Eksi
Passenger_TR dedi: Kuruması ne kadar zaman aldı? Sizde de rastgele randomlar yazdımı. Genişletmek için tıkla... Bir tuş bilgisayari kapatti ben 1 ay bekledim kurudu 1 haftada ise tuslarin yarisi iyiydi.
KS KS P Passenger_TR Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #7 alihan ateş dedi: Klavyenin devresi sanırım iletken boyadan yapılıyor. En azından tuşların olduğu yerlerde. Islakken çalıştırmayın. Saç kurutma makinesi ile iyicene kurutun. Genişletmek için tıkla... saç kurutma makinesin plastiklere zarar vermesinden korkuyorum Artı 0 Eksi
alihan ateş dedi: Klavyenin devresi sanırım iletken boyadan yapılıyor. En azından tuşların olduğu yerlerde. Islakken çalıştırmayın. Saç kurutma makinesi ile iyicene kurutun. Genişletmek için tıkla... saç kurutma makinesin plastiklere zarar vermesinden korkuyorum
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.187 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #8 Benim arkadaşım şerbet dökmüştü. 1 gün kadar kurumaya bırak kullanma. Sonra tuşları sökülüyorsa sök ve güzelce temizle. Artı 0 Eksi
Benim arkadaşım şerbet dökmüştü. 1 gün kadar kurumaya bırak kullanma. Sonra tuşları sökülüyorsa sök ve güzelce temizle.
Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.068 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #9 Benim eski klavyede de olmuştu, tuşları sertleşebilir. Passenger_TR dedi: Saç kurutma makinesin plastiklere zarar vermesinden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ılık soğutun olmazsa. Artı 0 Eksi
Benim eski klavyede de olmuştu, tuşları sertleşebilir. Passenger_TR dedi: Saç kurutma makinesin plastiklere zarar vermesinden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ılık soğutun olmazsa.
KS KS P Passenger_TR Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #10 Gameon dedi: Benim eski klavyede de olmuştu, tuşları sertleşebili Genişletmek için tıkla... Gameon dedi: Benim eski klavyede de olmuştu, tuşları sertleşebilir. Bir şey olmaz ılık soğutun olmazsa. Genişletmek için tıkla... Sağ olun Artı 0 Eksi
Gameon dedi: Benim eski klavyede de olmuştu, tuşları sertleşebili Genişletmek için tıkla... Gameon dedi: Benim eski klavyede de olmuştu, tuşları sertleşebilir. Bir şey olmaz ılık soğutun olmazsa. Genişletmek için tıkla... Sağ olun