Klavye'ye mouse bağlamak

aqakern

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ASUS TUF Gaming K3 klavye aldım ve elimde Razer Viper V2 Pro var klavye üzerinde bulunan USB girişine farenin alıcısını taksam bir gecikme olur mu acaba?

Pek fark yaratmaz sadece masa üzerinde kablo kalabalığı kötü görünüyor hocam, bir ara ben de denemiştim de pek beğenmedim.

Adam kablosuz alıcıyı takacak klavyeye ne kablo kalabalığı olacak ?

Tak hocam o giriş onun için zaten. Mouse'a yakın olduğu için çekim sorunu araya giren başka birşey vesaire de olmuyor.

Adam kablosuz alıcıyı takacak klavyeye ne kablo kalabalığı olacak?

Tak hocam o giriş onun için zaten. Fareye yakın olduğu için çekim sorunu araya giren başka bir şey vesaire de olmuyor.

Üstte kablo muhabbeti geçtiği için dikkat etmedim hocam.

Adam kablosuz alıcıyı takacak klavyeye ne kablo kalabalığı olacak ?

Tak hocam o giriş onun için zaten. Mouse'a yakın olduğu için çekim sorunu araya giren başka birşey vesaire de olmuyor.
Hocam alıcıyı direkt anakarta taksak daha mı iyi olur acaba ? Kasa hemen yanında farenin ama klavye daha yakın tabi.

Hocam alıcıyı direkt anakarta taksak daha mı iyi olur acaba ? Kasa hemen yanında farenin ama klavye daha yakın tabi.
Klavye daha mantıklı hocam mouse'a birkaç cm mesafede çünkü. Ben de g502 kablosuz kullanıyorum klavyemde usb girişi yok olsa takardım. Kasadaki 1 usb girişi de boşa çıkıyor hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…