Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #11 Ana De Armas dedi: 1 hafta LoL'e başla sonra bak kendine nasıl ezbersin tuşları. Genişletmek için tıkla... PlayStation'da LoL mü var ben yok diye biliyorum da o yüzden.
Ana De Armas dedi: 1 hafta LoL'e başla sonra bak kendine nasıl ezbersin tuşları. Genişletmek için tıkla... PlayStation'da LoL mü var ben yok diye biliyorum da o yüzden.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.887 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #12 Eymen9282 dedi: PlayStation'da LoL mü var ben yok diye biliyorum da o yüzden. Genişletmek için tıkla... Hocam PS'den oynuyorum diye bir ibare belirtmemişsin o yüzden yazmıştım ben PC'ye yeni geçtin diye anladım.
Eymen9282 dedi: PlayStation'da LoL mü var ben yok diye biliyorum da o yüzden. Genişletmek için tıkla... Hocam PS'den oynuyorum diye bir ibare belirtmemişsin o yüzden yazmıştım ben PC'ye yeni geçtin diye anladım.
Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #13 AREYsan dedi: Klavye bir yere takılı olmayınca tuşlarına kilit mi atıyor? Katipler A4Tech'ler ile çılgın atıyorlar sınav öncesi duvara karşı. Aklına geldikçe çıkar kabloyu şıkır şıkır bas tuşlara. Genişletmek için tıkla... Neye göre basacağım anlamadım. Ana De Armas dedi: Hocam PS'den oynuyorum diye bir ibare belirtmemişsin o yüzden yazmıştım ben PC'ye yeni geçtin diye anladım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam PS'ye bağladım.
AREYsan dedi: Klavye bir yere takılı olmayınca tuşlarına kilit mi atıyor? Katipler A4Tech'ler ile çılgın atıyorlar sınav öncesi duvara karşı. Aklına geldikçe çıkar kabloyu şıkır şıkır bas tuşlara. Genişletmek için tıkla... Neye göre basacağım anlamadım. Ana De Armas dedi: Hocam PS'den oynuyorum diye bir ibare belirtmemişsin o yüzden yazmıştım ben PC'ye yeni geçtin diye anladım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam PS'ye bağladım.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 639 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Haziran 2025 #14 Eymen9282 dedi: Neye göre basacağım anlamadım. Genişletmek için tıkla... Klavyeye alışmak nasıl oluyorsa alışmak için basmakta o oluyor hacım?
Eymen9282 dedi: Neye göre basacağım anlamadım. Genişletmek için tıkla... Klavyeye alışmak nasıl oluyorsa alışmak için basmakta o oluyor hacım?
Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #15 AREYsan dedi: Klavyeye alışmak nasıl oluyorsa alışmak için basmakta o oluyor hacım? Genişletmek için tıkla... Hayır yani önümde hiçbir şey yokken rastgele basarsam alışamam bence.
AREYsan dedi: Klavyeye alışmak nasıl oluyorsa alışmak için basmakta o oluyor hacım? Genişletmek için tıkla... Hayır yani önümde hiçbir şey yokken rastgele basarsam alışamam bence.