A Alexsandro Attopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 84 9 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar fantech MK872 klavye optik ve gateron optik yellow Switch alsam 90 tane bu klavyeye takabilir miyim? TKL ve gateron optik Switch'li klavye arıyorum ama bulamadım sizce bu 2'liyi almak mı mantıklı yoksa MK61 mi? Klavye:47.01US $ 23% OFF|Fantech MK872 oyun klavyesi RGB LED siyah/mavi anahtarı mekanik klavye su geçirmez kablolu USB Esport mekanik klavye|Keyboards| - AliExpress Switch:4.75US $ 5% OFF|Gateron optik sarı anahtarlar gümüş kahverengi kırmızı mavi optik hız toptan için anahtarları SK61 SK64 GK61 GK61 optik klavye|Keyboards| - AliExpress @hadwiger Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar fantech MK872 klavye optik ve gateron optik yellow Switch alsam 90 tane bu klavyeye takabilir miyim? TKL ve gateron optik Switch'li klavye arıyorum ama bulamadım sizce bu 2'liyi almak mı mantıklı yoksa MK61 mi? Klavye:47.01US $ 23% OFF|Fantech MK872 oyun klavyesi RGB LED siyah/mavi anahtarı mekanik klavye su geçirmez kablolu USB Esport mekanik klavye|Keyboards| - AliExpress Switch:4.75US $ 5% OFF|Gateron optik sarı anahtarlar gümüş kahverengi kırmızı mavi optik hız toptan için anahtarları SK61 SK64 GK61 GK61 optik klavye|Keyboards| - AliExpress @hadwiger
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #2 Çok zahmetli olur. Bence deneme.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 9 Haziran 2021 #3 MK872 hotswapabble değil, yeni switchleri havya ile sökmeniz gerekecek. Switchler ile PCB'nin de uyumlu olacağını sanmıyorum.
MK872 hotswapabble değil, yeni switchleri havya ile sökmeniz gerekecek. Switchler ile PCB'nin de uyumlu olacağını sanmıyorum.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.301 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Alexsandro dedi: Merhaba arkadaşlar fantech MK872 klavye optik ve gateron optik yellow Switch alsam 90 tane bu klavyeye takabilir miyim? TKL ve gateron optik Switch'li klavye arıyorum ama bulamadım sizce bu 2'liyi almak mı mantıklı yoksa MK61 mi? Klavye:47.01US $ 23% OFF|Fantech MK872 oyun klavyesi RGB LED siyah/mavi anahtarı mekanik klavye su geçirmez kablolu USB Esport mekanik klavye|Keyboards| - AliExpress Switch:4.75US $ 5% OFF|Gateron optik sarı anahtarlar gümüş kahverengi kırmızı mavi optik hız toptan için anahtarları SK61 SK64 GK61 GK61 optik klavye|Keyboards| - AliExpress @hadwiger Genişletmek için tıkla... Hocam çok zor olur sizin için
Alexsandro dedi: Merhaba arkadaşlar fantech MK872 klavye optik ve gateron optik yellow Switch alsam 90 tane bu klavyeye takabilir miyim? TKL ve gateron optik Switch'li klavye arıyorum ama bulamadım sizce bu 2'liyi almak mı mantıklı yoksa MK61 mi? Klavye:47.01US $ 23% OFF|Fantech MK872 oyun klavyesi RGB LED siyah/mavi anahtarı mekanik klavye su geçirmez kablolu USB Esport mekanik klavye|Keyboards| - AliExpress Switch:4.75US $ 5% OFF|Gateron optik sarı anahtarlar gümüş kahverengi kırmızı mavi optik hız toptan için anahtarları SK61 SK64 GK61 GK61 optik klavye|Keyboards| - AliExpress @hadwiger Genişletmek için tıkla... Hocam çok zor olur sizin için
A Alexsandro Attopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 84 9 Haziran 2021 #5 hadwiger dedi: MK872 hotswapabble değil, yeni switchleri havya ile sökmeniz gerekecek. Switchler ile PCB'nin de uyumlu olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağol kral pp müq bu arada
hadwiger dedi: MK872 hotswapabble değil, yeni switchleri havya ile sökmeniz gerekecek. Switchler ile PCB'nin de uyumlu olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağol kral pp müq bu arada