marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 20 Haziran 2020 #1 Gerekli yazılım: AutoHotkey AutoHotkey programları çalıştırmak, dosyaları açmak, tuş ve fare tıklamaları taklit etmek için kullanılabilir. www.technopat.net Yazılımı indirin ve kurun. Sağ tık> Yeni> AutoHotkey Script deyip yeni bir AHK Script'i oluşturun. Oluşturdunuz Script'e sağ tıklayın, Edit Script deyin ve içindekileri silin. Pause:: run C:\Users\X\AppData\Roaming\Spotify\Spotify.exe C:\Users\X\AppData\Roaming\Spotify kodunu girip kaydedin ve çıkın. Verilen kodu ihtiyaçlarınız doğrultusunda düzenleyin. Pause yerine atamak istediğiniz tuşu yazın. run komutundan sonra ilk olarak dosyanın konumunun sonuna programın EXE'sini ekleyin, daha sonra boşluk bırakıp programın dosya konumunu yazın. Bu kod bilgisayarın açılışında çalışsın istiyorsanız: Çalıştır'a shell:startup yazıp girin. Çıkan klasöre oluşturduğunuz Script'i kopyalayın. Kısayolu iptal etmek istiyorasanız: Görev çubuğundan AHK Script'ine sağ tılayıp Exit demeniz yeterli.
Gerekli yazılım: AutoHotkey AutoHotkey programları çalıştırmak, dosyaları açmak, tuş ve fare tıklamaları taklit etmek için kullanılabilir. www.technopat.net Yazılımı indirin ve kurun. Sağ tık> Yeni> AutoHotkey Script deyip yeni bir AHK Script'i oluşturun. Oluşturdunuz Script'e sağ tıklayın, Edit Script deyin ve içindekileri silin. Pause:: run C:\Users\X\AppData\Roaming\Spotify\Spotify.exe C:\Users\X\AppData\Roaming\Spotify kodunu girip kaydedin ve çıkın. Verilen kodu ihtiyaçlarınız doğrultusunda düzenleyin. Pause yerine atamak istediğiniz tuşu yazın. run komutundan sonra ilk olarak dosyanın konumunun sonuna programın EXE'sini ekleyin, daha sonra boşluk bırakıp programın dosya konumunu yazın. Bu kod bilgisayarın açılışında çalışsın istiyorsanız: Çalıştır'a shell:startup yazıp girin. Çıkan klasöre oluşturduğunuz Script'i kopyalayın. Kısayolu iptal etmek istiyorasanız: Görev çubuğundan AHK Script'ine sağ tılayıp Exit demeniz yeterli.
Lua Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 359 Çözümler 4 20 Haziran 2020 #2 Bu faydalı rehber için teşekkürler dostum. Her ne kadar şuan benim işe yaramasada ileride yarayacaktır. Dönüp bakacağım . İllaha birilerinin işine yarar görenlerden zaten. İyi sosyaller ve emeğine sağlık.
Bu faydalı rehber için teşekkürler dostum. Her ne kadar şuan benim işe yaramasada ileride yarayacaktır. Dönüp bakacağım . İllaha birilerinin işine yarar görenlerden zaten. İyi sosyaller ve emeğine sağlık.
Windows 10 Sürüm 2004 Femtopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 35 20 Haziran 2020 #3 Teşekkürler işime yaradı discord için.