alpeeer Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar ben klavyeye ses atamak istiyorum. Mesela j ye basınca massakanın repliği çalsın. Mümkün mü böyle bir şey?
Arkadaşlar ben klavyeye ses atamak istiyorum. Mesela j ye basınca massakanın repliği çalsın. Mümkün mü böyle bir şey?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 6 Kasım 2020 #2 alpeeer dedi: Arkadaşlar ben klavyeye ses atamak istiyorum. Mesela j ye basınca massakanın repliği çalsın. Mümkün mü böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Soundpad uygulaması var. Onunla mümkün. Soundpad Steam'de Sesli sohbet sırasında yüksek dijital kalitede sesler çalın. Başkalarının da dinleyebilmesi için mikrofon sinyalinize sesler veya müzikler ekleyin. store.steampowered.com
alpeeer dedi: Arkadaşlar ben klavyeye ses atamak istiyorum. Mesela j ye basınca massakanın repliği çalsın. Mümkün mü böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Soundpad uygulaması var. Onunla mümkün. Soundpad Steam'de Sesli sohbet sırasında yüksek dijital kalitede sesler çalın. Başkalarının da dinleyebilmesi için mikrofon sinyalinize sesler veya müzikler ekleyin. store.steampowered.com
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 6 Kasım 2020 #3 Ses dosyalarını değiştirerek yapılabilir galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ses dosyalarını değiştirerek yapılabilir galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Kasım 2020 #4 TÇB dedi: Ses dosyalarını değiştirerek yapılabilir galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fakirliğin gözü kör olsun...
TÇB dedi: Ses dosyalarını değiştirerek yapılabilir galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fakirliğin gözü kör olsun...
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 6 Kasım 2020 #5 Başlık "klavyeyi nasıl elgato olarak kullanırım" olmalıydı .
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 6 Kasım 2020 #6 TÇB dedi: Ses dosyalarını değiştirerek yapılabilir galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu arada denedim çok troll bir şey yahu. Ama gerçekten berbat, arkadan noise geliyor falan.
TÇB dedi: Ses dosyalarını değiştirerek yapılabilir galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu arada denedim çok troll bir şey yahu. Ama gerçekten berbat, arkadan noise geliyor falan.