Öncelikle sakın bilgisayarı açma kapat. Elektrikle tüm bağlantısını kes. Şanslısın su kuruduktan sonra şekerli içecekler gibi iletkenlik yapmıyor. Su döküldüğünde bilgisayar açık mıydı ? Açık ise klavye kısa devre yapıp bozulmus olabilir. Laptopun arka kapağı garantiyi etkilemiyorsa aç ve bez ile su varsa kurula. Saç kurutma makinası tutma.ASUS N56vz laptop klavyesine su döküldü klavye gömülü o yüzden sadece laptop soktum bazı tuşlar yanlış basıyor üstten tuşları çıkarıp pirinç e batırdım, sizce klavye bozuldu mu düzelme şansı var mı?
İster istemez dikkatsizlikle oluyor. Ben de 2 yıl önce akrabaları ziyarete laptop götürmüştüm oynarken soda dökmüştüm yanlışlıkla.Pardon ama nasıl becerdiniz? Ben masaüstü kullanıyorum 1,5-2 metre yakınına bildiğim için sıvı yaklaştırmıyorum.
Ben de kola dökmüş, ödüllü maç esnasında olduğum için oynamaya devam etmiştim.İster istemez dikkatsizlikle oluyor. Ben de 2 yıl önce akrabaları ziyarete laptop götürmüştüm oynarken soda dökmüştüm yanlışlıkla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.