Klavyeye su döküldü, ne yapmalıyım?

kajmeran

Hectopat
Daha fazla  
ASUS N56vz laptop klavyesine su döküldü klavye gömülü o yüzden sadece laptop soktum bazı tuşlar yanlış basıyor üstten tuşları çıkarıp pirinç e batırdım, sizce klavye bozuldu mu düzelme şansı var mı?

Benim Asus'a kola döküldü hiç bir şey olmadı sadece tamir etmeye çalışırken ekranı kırıldı 2 sene yattı kenarda sonra ekranını yaptırdık sorunsuz açıldı ilk günkü gibi.

ASUS N56vz laptop klavyesine su döküldü klavye gömülü o yüzden sadece laptop soktum bazı tuşlar yanlış basıyor üstten tuşları çıkarıp pirinç e batırdım, sizce klavye bozuldu mu düzelme şansı var mı?
Öncelikle sakın bilgisayarı açma kapat. Elektrikle tüm bağlantısını kes. Şanslısın su kuruduktan sonra şekerli içecekler gibi iletkenlik yapmıyor. Su döküldüğünde bilgisayar açık mıydı ? Açık ise klavye kısa devre yapıp bozulmus olabilir. Laptopun arka kapağı garantiyi etkilemiyorsa aç ve bez ile su varsa kurula. Saç kurutma makinası tutma.
Edit: Bilgisayarı açtıysanız geçmiş olsun servis ile konuşun.

Pardon ama nasıl becerdiniz? Ben masaüstü kullanıyorum 1,5-2 metre yakınına bildiğim için sıvı yaklaştırmıyorum.
İster istemez dikkatsizlikle oluyor. Ben de 2 yıl önce akrabaları ziyarete laptop götürmüştüm oynarken soda dökmüştüm yanlışlıkla.

İster istemez dikkatsizlikle oluyor. Ben de 2 yıl önce akrabaları ziyarete laptop götürmüştüm oynarken soda dökmüştüm yanlışlıkla.
Ben de kola dökmüş, ödüllü maç esnasında olduğum için oynamaya devam etmiştim.
Kazanamadık

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı